2015-02-19, 13:36
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
Napisane przez dd1dd
my byliśmy w sobotę w aresie i było tyle ludzi...ale podobało mi się, że na każdym kroku ktoś chciał w czymś pomóc, doradzić  kto wie czy tam nie wrócimy już na konkretne zakupy 
|
Też jesteś z Kielc?
Słyszałam o Aresie tylko tyle, że jest dosyć drogo, nie wiem, czy to prawda, bo nie mam jeszcze porównania. Co do wózka to cena w hurtowni jest 1550zł i trzeba min 4tyg czekać jeżeli wybierzemy kolor, którego akurat nie mają. Znalazłam w int te wózki tańsze o jakieś 200zł już z przesyłką, więc chyba lepiej poszukać w innych sklepach. Jest trochę wydatków, więc nawet kilkanaście zł zaoszczędzić na każdej rzeczy to się uzbiera.
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------
Cytat:
Napisane przez dd1dd
ja ogólnie nie piję kawy, tylko wtedy jak naprawdę ledwo na oczy patrzę  to zrobię sobie z ekspresu. Kupiłam sobie też inkę ale nie smakuje mi 
|
Ja na początku ciąży próbowałam odstawić kawę, ale nie mogłam sobie dać rady przez dzień. Piję rano kawę rozpuszczalną z dużą ilością mleka, ograniczyłam do jednego kubka na dzień i czuję się dobrze.
|
|
|