2015-02-19, 13:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
ile czytania...
Cytat:
Napisane przez belleza_ines
Praktycznie w nic z przed ciąży się nie mieszczę, ale miałam rozmiar S, więc to chyba nic dziwnego. Teraz wracam do wagi jaką miałam w szkole średniej. TŻ cały czas powtarza, że właśnie taka mu się spodobałam, a przed ślubem jak się zaczęłam odchudzać to połowa kochanego ciała zniknęła
Co tu więcej jeszcze napisać? W czerwcu będziemy mieć 4rocznicę ślubu
Właśnie dziewczyny ile kg macie już więcej? Mnie każde ważenie trochę przeraża;/
Brzuch mało co widać, ale za to waga dużo większa.
|
A ja przytyłam 6 kg Ale się tym nie przejmuje, bo nie widać Ostatnio nawet wrzuciłam tu zdj z niedzieli i dziewczyny pisały, że chuda jestem, więc spoko, mogę tyć 
Cytat:
Napisane przez majka242007
nakładaj spokojnie, a tą na noc to jest krem nocny. Używa sie go codziennie jako krem a raz w tygodniu grubszą warstwe zostawia na noc. Ładnie sie wchłania, ja zanim sie poloże to on już dosyć sporo wchłonięty jest i nie brudzi pościeli ani nic.
Kremik maska ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...em-na-noc.html
|

Cytat:
Napisane przez dinusia08
Witam, w dzisiejszym USG wstępnie widać siusiaka  a w 20 tyg będziemy potwierdzać.
Same siurki będą w domu nawet moje 2 koty są płci męskiej
Przez Wasze gadulstwo muszę 10 stron nadrabiać 
|
  klask i:
Cytat:
Napisane przez dd1dd
 nie jestem sama  bo już mi się głupio zrobiło 
|
Ja też nie umiem, bo ich nie lubię, więc nigdy nie miałam motywacji, żeby podpatrzeć mamę 
a ja mam pytanie do dinusia08 a w sumie dwa pytania, które kiedyś tu poruszałyśmy, ale chciałabym znać zdanie położnej 
1. Jaki poród Twoim zdaniem jest mniej ryzykowny cc czy sn? (bo że oba niosą ryzyko, to wiemy) Tylko bardzo prosiłabym o odpowiedź nie z punktu widzenia położnej, ale człowieka (ale z takim doświadczeniem, jakie masz). Nie chodzi mi tu o namawianie dziewczyn na sn lub cc, tylko jestem ciekawa, bo ja sama chcę rodzić sn i zdania nie zmienię, ale pytam z ciekawości 
2. Jak to jest z tym masowaniem piersi kobiet w ciąży? Bo wszędzie jest napisane, że nie wolno, tylko w każdym artykule podają inny powód... Ja na przykład lubię jak mąż mi je masuje, sprawia mi to dużo przyjemności (nawet jeśli nie kończy się to seksem)... No to jak jest? Wolno, czy nie wolno
|