2015-02-19, 17:03
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Przedwiosenna wymiana mac benefit anastasja douglas
WYMIENIĘ:
1. MAC SZMINKA IMPASSIONED UZYWANA (nie mój kolor, zdezynfekowana)
4. BENEFIT BROW ZINGS LIGHT (nie mój kolor) z pęsetą bez 2 pędzelków z instrukcją mały ubytek w cieniu, większy w wosku
5. BENEFIT LIP PLUMP (używane ze 3 razy kupiłam w zapasie jak lubiłam usta w stylu Kim Kardashian, bardzo ładnie wygląda z błyszczykiem. (nakładałam pędzelkiem/palcem)
6. ERASE PASTE NO.2 (nie mój kolor) 2/3 lub 1/2 opakowania
7.SEPHORA podstawka pod paznokieć, dzieki niej nie malujemy skórek
8.DOUGLAS PUDER SPRAY - COŚ CUDOWNEGO I ZAPAKOWANEGO W PRZEPIEKNE OPAKOWANIE!!!!!!!!!!!!! NOWE (wystawiam tylko dlatego, że jestem uczulona na limonene ;((( ) przepiękny efekt na skórze!
9.ANASTASIA BEVERLY HILLS KREDKA POD ŁUK BRWIOWY UZYWANA KILKA RAZY
10. DOUGLAS FRENCH MANICURE PEN (SOFT ROSE-NOWE)
11. DOUGLAS BŁYSZCZYK DO UST NUDE Z DROBINKAMI- NOWY (ZAKLEJONY)
12.LANCOME MIRACLE AIR DE TEINT 03 PRÓBKA NOWA
13. LANCOME PHOTOGENIC LUMESSENCE 03 PRÓBKA X4
14. LANCOME COLOR IDEAL 03 PRÓBKA
15. SEPHORA BASE SILIKONOWA BAZA POD PODKŁAD PRÓBKA
16. OPI OGRE THE TOP BLUE
17. OPI DON'T TOUCH MY TUTU!
18. OPI guy meets gal-veston
19. MASKARA REVITALLASH CZARNA NOWA
20. maybelline ONE ON BRONZE
21. INGLOT PIGMENT 22 (FIOLET ze złotymi drobinkami brokatem- śliczny zużycie? ok 5% )
22. pigment czarny (RB marka mi nieznana dostałam w prezencie)
23. pigment bezowo fioletowy ze srebrnymi drobinkami ale mat (RB marka mi nieznana dostałam w prezencie)
24. połyskujący brązowo czarno szaro zielony (migoczacy nie wiem jak to ująć ) (RB marka mi nieznana dostałam w prezencie)
25.Dr. Feelgood
Balsam matujący do twarzy zużycie 80%
26.FRESH Sugar Lip Treatment SPF 15 2,2g (smak-sugar) cudowny kultowy balsam do ust, (uzywalam rose- smakowal i pachniał obłednie) w czasie "lotu" musiał się trochę "rozpuścić" a potem znowu zastygł wiec dlatego wyglada jakbym go w jakiś sposób używała lecz jest nieużywany a oddaje go bo od jakiegoś czasu po prostu nie cierpię gdy mam na ustach coś co "smakuje" bo chce mi się jesc
27. x2 sephora różdzka błyszczyków w róznych kolorach (nowy w kartoniku):
baby pink, bezowy, rozany z drobinkami i czerwonawy albo fuksja z drobinakmi
fajna rzecz do torebki bo masz kilka kolorow w jednym sama bym uzywala gdyby nie smakowaly i nie pachnialy slodko )
28. benefit BENETINT 50% uzywalam jako roz (mialam jescze miniaturke ktora uzywalam tylko do ust 
29.inglot duraline uzylam 2% maksymalnie uczulil mnie...
30. ANASTASIA BEVERLY HILLS STENCILS ( jednym z tych miała robione brwi Kardashian jak zmieniala kolor brwi na jasniejsze)
INTERESUJĄ MNIE:
SZMINKI MAC: DANGEROUS, LADY DANGER , velvet teddy
RÓŻE Z MACA, WELL DRESSED
OPI LIQUID SAND
Edytowane przez rozaneszalenstwo
Czas edycji: 2015-02-19 o 19:52
|
|
|