Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zmienić studia i być rok w plecy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-19, 18:40   #1
depresja922
Przyczajenie

zmienić studia i być rok w plecy?

Więc moja sprawa wygląda tak - studiuję ekonomię na jednym z dużych uniwersytetów, studia na tym kierunku to jeden wielki syf, ciągle jakieś nikomu niepotrzebne durne zadanka, wykresy... od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie myśl, żeby zmienić te studia na Finanse i Rachunkowość...Podstawy rachunkowości, które mieliśmy na studiach tylko przekonały mnie, żeby to zrobić... Dużo osób mówi jednak, że to bez sensu, bo kierunki podobne, inni zaś, że moge robić mgr z finansów...dla mnie to zbyt duże kombinowanie -licencjat z tego, mgr z tamtego. W dodatku jak czytam w internecie, że znowu kolejne tysiące studentów ekonomii rejestrują się w urzędach pracy to mam ochote skoczyć z okna... bardzo chciałabym być księgową w przyszłości, a ekonomia do tego mnie nie przygotuje, jednak strasznie szkoda mi będzie tego roku, bo jak na razie wszystko zaliczam... nie chce być rok w plecy, a jednocześnie chce zacząć od nowa FiR, żeby mniej martwić się o przyszłość i żeby w końcu się czegoś nauczyć... już sama nie wiem co robić. Pomóżcie.

Edytowane przez depresja922
Czas edycji: 2015-02-19 o 18:44
depresja922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując