Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-19, 19:26   #4003
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
nie od kondycji, tylko od anatomii. Pas najczęściej dostaje się przy okrąglaczkach, żeby zepchnąć je niżej, żeby nie uciekły za wysoko. Często pas ma się nawet do 6tyg.

Nie no co Ty, marzec -> kwiecień -> maj, w maju chyba nie będziemy w bokserkach jeszcze chodzić, nie? ABO? zawsze można zarzucić coś na szyję
Co Ty, nie myśl o tych 280, to takie maluszki... 320 to serio minimum, będzie płacz, że nie ma efektu i uciekanie z forum, bo Dziewczyny mają większe itd itd
Nawet mogłabyś zapytać o 360 - napisz do NewMe, ona ma takie a jest mega szczuplutka

ja dziołszko

Ty też nabrałaś super kształtów, myślę, że pasujecie do siebie idealnie

SZYBKO CO?!!??!?! jak ujrzałam 60dni w wyliczance to aż mnie stopło [emoji14]rosi:
ach, no tak - najcięższy zawód świata - Mama i nie ma wolnego, nie ma zmiłuj, uwielbiam tą reklamę jakiegoś środku chyba na grypę, gdzie niby dzwoni babka o wolne, a tej małej wypada z rąk misio

Ja już teraz ubieram mega, mega podwójne pushupy - +sportowiec (taki najzwyklejszy zwyklak z wkładkami), camouflage jak ci*l

Ej no coś Ty, ja się wcale nie mam za drobinkę, chciałabym...
ile masz pod biustem?
No obecnie to 90... a kiedys bylo takie ladne 75 ehhhh
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora