Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy motywator w walce o lepsza siebie, czyli testowanie Therm Line Speed Fast
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-19, 19:13   #7
Yoasia435
Raczkowanie

Dot.: Nowy motywator w walce o lepsza siebie, czyli testowanie Therm Line Speed Fast

Jestem po pierwszych 3 tabletkach-wczoraj przed treningiem ok godziny 20:00 dzisiaj przed sniadaniem i obiadem. Czuję sie troche dziwnie pobudzona....
No dobrze na poczatek troche o samym produkcie. Jak podaje producentTherm Line Fast zawiera ekstrakt z pokrzywy, z zielonej herbaty, z pieprzu kajeńskiego, zielonej kawy oraz kofeinę i sinetrol. Zaleca sie stosowac 2 tabletki dziennie popijajac duza iloscia wody pół godziny przed sniadaniem i obiadem lub treningiem.

Moje odczucia: po pierwsze pobudzenie(w nocy po ukończeniu trenigu nie moglam jeszcze dlugo zasnąć. Energia do ćwiczeń- taka ochota na jeszcze więcej. Działanie moczopędne. Uczucie grzania w żołądku. Zmniejszenie apetytu po zastosowaniu, a nastepnie ssanie po żołądku około godziny po posiłku.

Trochę o mnie: intensywniej (5-6 razy w tygodniu) ćwiczę od około 4 miesięcy z przerwami na choroby dzieci i swoje. Wcześniej 2 ciaze rok po roku(2012,2013). Ostatnia zakonczona cc. Pozniej problemy z kolanami i kręgosłupem. Caly czas towarzyszy mi astma oskrzelowa.
Co ćwiczę: na poczatku wzmacnialam kręgosłup, brzuch i mięśnie wspomagajace i odciążające stawy kolanowe. Rowerek. Niedawno dodałam Mel B pośladki. Obecnie kontynuuję rowerek- interwały i poszukuję dalej...