Dot.: Najlepszy podkład - jaki polecicie?
Ja osobiście jeśli już coś nakładam na twarz to w pierwszej kolejności zwracam uwagę na skład, bo jednak nosze to cały dzień na twarzy, codziennie, więc chcę, żeby produkt nie szkodził mojej skórze. Wiele lat stosowałam podkład mineralny Bare minerals,który kupowałam w sephorze, jednak nakładanie go jest dosyć czasochłonne i z w końcu z czasem zaczęłam szukać alternatywy. Odkryłam firmę z USA, która ma ekologiczne produkty dostępne od niedawna również w Pl - Arbonne. Maja fluid kryjący, którym jestem zachwycona. Założyłam na fb stronę gdzie wrzucam recenzje produktów Arbonne. Jestem obecnie ich ogromną fanką, testuję kolejne produkty i póki co, jeszcze się nie zawiodłam. xxx
Podkład dobrze kryje, matowi cerę, pięknie stapia się z naturalnym kolorytem i jest mega wydajny. Używam go od 2 miesięcy a mam jeszcze połowę opakowania. Podkład nie tylko kryje niedoskonałości, ale też pielęgnuje skórę, więc nie mam wyrzutów sumienia nakładając go rano na twarz. Nie zatyka porów, skóra oddycha i po zmyciu wieczorem nie wygląda na zmęczoną. Dobrze trzyma się cały dzień bez konieczności użycia pudru.
Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-04-01 o 18:04
Powód: Link.
|