2015-02-23, 09:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 39- nasz sezon!
Cytat:
Napisane przez asica_
Wzywasz SOS autostrady i powinni za Tobą ustawić auto z wielkim znakiem robiąc Ci miejsce. Może nawet pomogą. Tyle teoria - nie wiem czy to tak działa w Polsce.  Ale wiem, że nawet się o tym nie myśli.
|
Może coś takiego mieli na myśli, ale nie było nr do SOS? nie wiem W każdym razie w końcu dostali nr do czegoś takiego od policji, zadzwonili, ale to coś nawet nie zdążyło się pojawić, zanim Tata zmienił tą oponę :P.
Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza
Zepsute auto na autostradzie = laweta. Na a1 są ci jakiś czas budki tel żeby zadzwonic po lawete jak ktoś nie ma numeru.
|
Obstawiałabym to samo, co asica na dole pisze . A to była kwestia koła i wymiany na dojazdówkę tylko .
Cytat:
Napisane przez asica_
Koło można samemu zmienić.
|

Cytat:
Napisane przez joasia-a
Ja się tam oskarami nie,jaram heh.. Tz rano,cos sprawdził sle nawet czasu nie miałam..
|
Ej, ja nawet nie wiem o co chodzi i zastanawiam się, jakie oscary o co chodzi? w ogóle mnie to nie interesuje . Ale fajnie, że nasi coś mają 
Cytat:
Napisane przez sQuaara
To ta "ewa gotuje"?
obczajcie motyw (moze Was nie smieszyc ale ja sikałam po nogach z przyjaciółką i karolkiem)
moj tata (koks, wielko napakowany dla wszystkich groźny facet, miesozerny głownie kurczak i ryz na mase  ) został na tydzien sam w domu
w piatek wrócila mama i my sie zjechalismy 
i tata mowi
- zrobilem takie rolady polędwica + boczek...owiniesz to jutro w ciasto francuskie i do piekarnika na 30min
-30? boczek i polędwica? to chyba samo ciasto ale nie taki kawał miecha..
-mowie Ci 30min...ewa mowila..
-niemozliwe..zaraz jaka ewa?
-ewa gotuje

|
Hahahah dobre 
Cytat:
Napisane przez sQuaara
|
Genialna, ja zaraz będę 
Cytat:
Napisane przez duchaa123
Wlasnie pisze z kolezanka chlopak sie wybudzil . Rozmawia , kontaktuje qle jeat jeden wielki problem nic nie pamieta, nikogo nie kojarzy nawet wlasnej rodziny nie poznaje :-( potrzebuje duzo czasu
|
Straszne ...
|