Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-23, 21:21   #4554
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez MaRaKuIa Pokaż wiadomość
i po nadrobieniu dochodzę do wniosku,że już nie mam sił nic pisać
aa leci sobie czas..zrobiłam prawko przez ten czas jak mnie nie było i zaczęłam studia (nie wiem czy pamiętacie w tamtym roku rzuciłam dosyć szybko) ale wiesz co Ci powiem, nie przeszkadza mi, że w ten sposób się "starzeje" po prostu widzę jak niektórzy dziecinnie się zachowują
No ja czasem mam tak, że pocytuję, potem mam pisać odpowiedź, jest gotowa i stwierdzam "aaaa ch*j, bezsensu" i wywalam posta Tak samo na fb.

oo gratuluję prawka Wiesz co, ja już nie ogarniałam kto co rzucał bo tutaj to było dość częste A co teraz studiujesz, jeśli można spytać?

Noo totalnie mam tak samo, dzisiaj myślałam, że umrę z zażenowania jak do autobusu wsiadło 3 roześmianych dresów, coś koło liceum, może nasz wiek, jeden gorzała w kieszeni dresu, pozostała dwójka kubeczki po kawie ze stacji w rękach...Wspomnę, że to była godzina 12, poniedziałek.. W ogóle mnie odrzuca od pijanych ludzi i jakoś nie wiem... czy jak powiem, że mnie obrzydzają to nie będzie za mocno powiedziane.. no ale coś w tym stylu. Takie cofnięcie się w rozwoju, odpycha mnie od nich, sama jestem zażenowana jak jeszcze muszę z pijanym rozmawiać. Tego się nie widzi jak się jest w tym stanie, myśli się, że jest cool ale nie jest, jest żałośnie, Nawet jak w sylwestra piłam trochę wina i mnie rozbawiło to mimo, że byłam tylko z M i bawiłam się super to czułam się lekko zawstydzona swoim stanem (a nie byłam mocno pijana, po prostu taka.. rozchichotana ).

To jest dość szokujące jak na mnie

minthema jest offline Zgłoś do moderatora