Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-02-24, 06:12   #543
vivinn
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Z tego co się orientuje to naturalne Otóż to większość ludzi widzi, że nie wygląda to fajnie, wyraża swą opinie a następnie w odwecie obrywają za to
Ja też tak czasem mam, że nie dostrzegam na bieżąco niedoskonałości, a widzę je dopiero kiedy później przeglądam starsze zdjęcia, nie wiem czemu tak mam Ale jak ktoś mi pisze, że coś jest nie tak, a ja tego nie widzę, to staram się to naprawić przy następnym piłowaniu, a nie uznaję, że to ze złośliwości
Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Kwadraty mi sie podobaja szalenie, nic na to nie poradze, zawsze chcialam takie miec. Nie zamierzam ich miec bardzo dlugich, wiec moze nie bedzie klopotu z ewentualnymi zadrapaniami. Jak mi sie zachce ksztalt zmienic to je wypiluje w jajeczka.
Czaję, czaję, na początku miałam tak samo - tylko kwadraty i kropka, ale życie (i moja nieszczęsna płytka) zweryfikowało moje plany
Cytat:
Napisane przez ek1994 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. jak widać nowa, mam nadzieje, że zostanę przyjęta pozytywnie.
Dziś mam takie pazurki, jakieś podpowiedzi?
Hej
Ja podpowiem, że kciuk i serdeczny są za długie w porównaniu do reszty. Skróć chociaż te dwa, żeby były proporcjonalne względem reszty skoro nie chcesz skracać wszystkich. Staraj się malować bez prześwitów takich jak na wskazówce, o skórkach już dziewczyny napisały. I nie gniewaj się, że nie piejemy z zachwytu. Zastosujesz się (według chęci) do rad i będzie tylko lepiej

Muszę jechać do dziekanatu Także na razie koniec nadrabiania :x