2015-02-24, 20:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea
|
Prywatnie możesz zająć więcej czasu i nie ma oburzenia, zapytać o wszystko no i nikt na ciebie z ryjem nie wyleci co dla mnie akurat jest ważne.
Cytat:
Napisane przez truskafffka91
Ja też skróciłam włosy. Jakiej długości włosy masz? Moje były do pasa,a teraz wystają za stanik..
|
Oooo włosy do pasa - podziwiam że wytrzymujesz. Ja zapuściłam do długości zapięcia od stanika i jak raz zatrzasnęłam sobie drzwiami od samochodu to się wkurzyłam i obcięłam na krótko następnego dnia 
Cytat:
Napisane przez Marlyn1990
Chce mieć chyba spokój. Albo mogę powiedzieć, że się wypompowałam. Zresztą na weekend czeka mnie przeprowadzka a ja jeszcze kompletnie nic nie spakowałam. Nie mogę się zorganizować. Wróciłam z pracy i jak siadłam z kompem to siedzę, dobrze, że Mój zjadł obiad na mieście. To chociaż jego mam z głowy. 
|
Ugh, okropny dzień miałaś. No ale pindy same sobie są winne, skoro wiedziały jakie są zasady to pretensje mogą mieć tylko do siebie.
Idź na L4 bo bez sensu się tak wypompowywać codziennie, jeszcze przeprowadzka!
Jak ja nie lubię jak mój mąż mi się zwala na głowę z tym, że jest głodny 
Cytat:
Napisane przez truskafffka91
I to dwa tygodnie... Według mnie powinni " wywołać" jej ten poród. Chociaż się nie znam... A może dziecko juz dawno było martwe?
|
Podobno ona była na USG z 10 dni przed terminem i jej lekarka prowadząca mówiła że jest ok (a wg sekcji zwłok dziecko już wtedy nie żyło) i kazała jej się zgłosić do szpitala dopiero tydzień po terminie jeśli poród się sam nie zacznie.
A poród - kumulacja złych zdarzeń bo w większości przypadków martwe płody rodzi się naturalnie bo paradoksalnie mniej złego może się stać. Tutaj matka dostała krwotoku (nie wiadomo czy miało to związek z martwym płodem czy zbieg okoliczności) i stąd ten zły stan.
Chociaż że tej matki nie zaniepokoił brak ruchów dziecka przez ponad 2 tygodnie...?
|
|
|