2015-02-25, 18:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIII
hej 
ja znowu zakatarzona, nie śpię dziś od jakiejś 5, masakra 
Cytat:
Napisane przez violka848
|
śliczna ta skip hop 
Cytat:
Napisane przez Nati_kk
Ja czekam na szpitalne menu,bo Tż mi zapomniał talerza mojego przywieźć
Kroplowka zeszła, macica znowu zaczęła się stawiać i dostanę wlew magnezowy, ale żeby było śmieszniej zaczął odchodzić mi czop
|
o kurcze to już zaraz wszystko możliwe 
Cytat:
Napisane przez Koperco
Super Ci wyszedł!
Super ze ok. Ja na śniadanie nie moglabym ciągle tego samego jeść. Muszę zawsze cos innego:P
|
ja zazwyczaj też ale w ciąży mam takie fazy często 
Cytat:
Napisane przez blackberry89
O kochana, mi by sie nie chcialo, mam takiego lenia ostatnio ...
Czuje ze do porodu mnie nie opuści :-P
Wrzucam wam foto z przed chwili.
32w5d
|
śliczny i duży, duży  
Cytat:
Napisane przez Koperco
Witam się i ja,zaraz wstaje. Powiem Wam cos. Pozyczylam wózek z fotelikiem po Młodym koleżance. Miała mi oddać wczoraj razem z materacykiem do łóżka(nie uzywala). To nie dość ze przywiozła mi tylko polowe elementów bo resztę musi poszukać(a wiedziała ze ma mi to przywieźć ponad 2tyg.wczesniej) to jeszcze tak upierd.klony ze się poplakalam. Niby prala(ba nawet mokre przywiozła) ale jestem pewna tylko włożyła i wyjela z wody. Bo pokrowiec od fotelika poplamiony(mi się jakoś udało go wczoraj doprac) a spacerowke wczoraj 2h szorowalam szczota w odplamiaczu i jeszcze dziś muszę poprawić,ale większość zeszła. Kosz na zakupy musiała nawet doszorowac bo był nietknięty. I zauwazylam ze jedna część jest nadlamana i nie wiem czy będę mogła budkę do spacerowki zamontować(bo jej nie dostałam jeszcze). No ch.UJ mnie strzeli w wczoraj-zobaczylam to wszystko po jej wyjściu. A to są(dla mnie byli) dobzi znajomi i glupio tak poklocic się o wózek ale mam dość.
|
ale słabo wściekłabym się i ja zwróciłabym jednak uwagę 
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
rozmowa o butach przypomiała mi o moim nowym nabytku, który wciąż stoi w torbie obok łóżka ( bo prawdę mówiąc nie mam gdzie go trzmać)
tadam: must have przyszłej mamy ;P
|
czadowe 
Cytat:
Napisane przez Majka232
Zakupki:
|
super zakupy 
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
przyszla jedna z paczek ubranek 
|
bardzo fajne ciuszki 
Cytat:
Napisane przez soniuska
Mikolaj wazy 2119g. Jest o tydzien starszy wg usg niz wg ostatniej miesiaczki. Wszystkie przeplywy sa prawidlowe. Pod zebra wklada mi piete-teraz juz mam pewnosc  pan doktor powiedzial ze nigdy nie mial tak ruchliwego dziecka!  szyjka dluga,uformowana ma 3,1cm. Lozysko 1stopnia. Nastepna wizyta 25.03 na 12:30.
|
ale fajnie, super wieści 
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
mi ten płyn z Lovelki nie śmierdzi 
nie wiem o co Wam chodzi 
|
mi się podoba zapach ciuszków po praniu bo sam płyn jakoś chemicznie mi pachnie
|
|
|