2015-02-26, 10:56
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Napisane przez majka242007
a zastanawiałyście się nad szczepieniami???
Ja Maję na wszystko szczepiłam łącznie z płatnymi pneumokokami...
A teraz jak słyszę tych rodziców co mówią że dzieci chore po szczepionkach to jestem w szoku, że ADHD może być po szczepionkach, coś z mózgiem itd...
A własnie mówią jutro w DDTVN będzie o szczepieniach bo ODRA juz jest w Niemczech, tam chyba rodzice nie szczepili na tą chorobę i juz się pojawiła.
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
no i...mogę się założyć że waniLINowy
|
niech sobie jest ,zanim my urodzimy juz zdazy przejsc.
ja nie bede szczepic na nic platnego!zaszczepilam remka na rota ,dostal tego w 10mcu zycia takze oprocz szczepionki za 1000zl z kwalakiem musialam zaplacic za swoj pobyt ws zpitalu a bylismy 2x bo go nie doleczyli+leki na doleczenie po....ta szczepionka z DTP czy jakos tak , 3pak tez nie taka bezpieczna kolezanka nie zaszczepila corki i teraz pediatra sie buldoczy no jak to tak..ze sanepid ze to ze tamto a dziecko ,pierwsza corka ma powiklania zaburzenia zachowania,przeciez to ma wplyw na mozg juz zczepionki w 1 dobie zycia moga powodowac uszkodzenie mozgu te przeciw wzw....dlatego drugiej nie chciala juz szczepic,TEMAT RZEKA.
co do porzadków ,to zawsze jak ogladam perfekcyjna nachodzi mnie na sprzatanie albo jak mi sie wlasnie nie chce to wlaczam na tvn palyer i jade..
12mu05 fajny taki robot sprzatajacy,zwlaszcza w ciazy
majka niestety niektorzy ludzie maja mega talent do robienia balaganu
moze ich relacje rodzinne tez nie sa najlepsze skoro syn odpicowany a corka zaniedbana?cos nie halo,zaproponuj mzoe spotkanie w innym miejscu,napisz co wymyslilyscie.jaką tzreba byc egoistka i leniem zeby tak zaniedbywac dziecko..jak widac zarobki nie maja to nic wspolnego z kultura i higiena osobistą. ze takimi gops sie nie interesuje..a powinien.
fiona27 wspolczuje ze maz musi tak daleko i na tak dlugo jechac...coz a podle czasy ze u nas nie mozna godnie zyc..
dziewczyny doradzcie,w pon bylam na zebraniu w przedszkolu no i panie wymyslily wycieczke do wroclawskiego zoo ,od nas 180km na dzien matki i dziecka,super sprawa ,nie jakos drogo ale to bedzie dopiero 15 czerwca,ja nie pojade, co myslicie?
to juz 3 trymestr, chyba 8mc.,nie chce nikomu sprawiac problemu bo moga byc upaly a tam jest b.duzo chodzenia.....
zdecydowac sie tzreba do pon..
|
|
|