Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na jakim etapie zycia jestesmy teraz?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-20, 12:04   #91
niezapominajka`
Raczkowanie

Dot.: Na jakim etapie zycia jestesmy teraz?

W tym roku skończyłam liceum, zdałam maturę, dostałam się na studia. Nie te wymarzone niestety, ale to trochę z mojej winy, trochę ze strachu, z niepewności czy mi się uda, czy sobie poradzę...

Zapisałam się na kurs prawa jazdy i to była chyba jedna z najlepszych decyzji jaką podjęłam w ostatnim czasie

Tak wogóle to ostatnie miesiące są dla mnie pełne stresu, obaw i niepewności. Mimo tego, że mam wakacje, to jakoś tak nie potrafię się nimi w pełni cieszyć.
Jestem pełna obaw co do przyszłości. Boję się tego "kroku w dorosłość...", czuję, że jeszcze nie jestem na to gotowa, że to wszystko mnie przerasta. Miałam troszkę cichych planów dotyczących najbliższej przyszłości, których jednak nie odważyłam się zrealizować.

Za rok chciałabym móc powiedzieć, że te wszystkie decyzje, które podjęłam teraz były słuszne. Chciałabym aby osoby, które teraz są mi bardzo bliskie, nadal takimi pozostały. Chciałabym móc powiedzieć, że jestem naprawdę szczęśliwa i spotkać kogoś z kim będę mogła to szczęście dzielić

niezapominajka` jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując