2015-02-27, 11:44
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy powiedzieć facetowi o przeszłości?
Cytat:
Napisane przez robcia
Człowiek nie krowa i zmienia poglądy.Prostytutka też ma prawo się opamiętać. Krzywdziła głównie siebie i ma prawo mieć szansę na normalne życie.Inaczej po co resocjalizować np przestępców,którzy popełniali często dużo gorsze czyny? Czy nawet jeśli zrozumieli co złego zrobili ,nie mogą normalnie żyć?Ludzie popełniają różne błędy i świństwa.Dawała d..y i owszem ,swojej.Nie kradła ,nie oszukiwała niewinnych ludzi co jest dla mnie dużo gorszym szmaciajstwem.Kto korzystał z jej usług robił to świadomie.Przecież nie powie kolesiowi na pierwszej rance,nawet nie na drugiej,ma sobie na czole wypisać? Przecież najpierw musi zobaczyć czy w ogóle warto się otwierać przed kimś w ten sposób,czy może coś z tego być.
Czasem ,jak czytam wizaż to uderza mnie ta hipokryzja: masz prawo uprawiać seks na prawo i lewo,z kim chcesz i kiedy chcesz jeśli jesteś wolna ,to twoje ciało i wyrażaj swoją seksualność jak chcesz.Ale weź za to kasę ,jesteś najgorszą ku...ą ,choćbyś lubiła tą robotę i nikogo nie krzywdziła.A w ogóle to piętno pozostanie jak wrzód na duszy do 10- tego pokolenia naprzód.
|
Tylko że ...związałabyś się z przestępcą ? Bo ja nie ,bez względu na to ile lat wiezienia by odsiedział ,jak bardzo by żałował i ile resocjalizacji przeszedł . Piętno takiego postępowania zostaje jak wrzód na dupie do końca życia -człowiek zawsze będzie odpowiedzialny za swoje czyny nawet jak się nawróci to i tak od tego nie ucieknie .I wydaje mi się ze taka osoba będzie miała normalne żywot -jedynie po drugiej stronie ,szansę na normalne funkcjonowanie w społeczeństwie Autorka całkowicie zmarnowała. Falabella wypowiedziała się dość brutalnie ale jednak napisała prawdę jak by mi facet powiedział że był męską dzi**ką to bym od niego uciekła i nie obchodziły mnie jego tłumaczenia.
|
|
|