2015-02-28, 11:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Czeeesć dziewczyny 
Wraca córka marnotrawna :P Nie wiem nawet od czego zaczynać!
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Yenotek
O*ujam normalnie. Mam na powrót jajka. Od tygodnia chodziłam z upierdzielonym małym, stwierdziłam, że szkoda mi reszty piłować, bo to mały i lewa ręka... Ale jednak nie było mi dane dalej, bo dziś niefortunnie chwyciłam uchwyt szuflady i lewa wskazówka poszła, na dodatek rozdwojeniem. Nie są bardzo krótkie, ale migdały odpadają na razie. 
|
Buuu! Szkoda :< Oby szybko rosły 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
a ja mam pięknego koralika  strasznie mi się spodobał  drugie zdjęcie w poście najlepiej go chyba oddaje kolorystycznie.
|
Świetny jest
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50391202]
One kojarzą mi się z proszkiem do prania 
[/QUOTE]
Hahaha, rewelacyjne porównanie 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Hej Dziewczyny  Mam walentynkowe paznokcie, te które faktycznie nosiłam.. tylko totlanie niefotografowalne były :/ musiałam podrasować w programie..
Yen możesz patrzeć 
|
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Na żywo też był słabo widoczny (choć ciut bardziej), wyglądał z daleka jak brązowy na czerni.. a w zasadzie z daleka to pewnie wcale nie wyglądał.. ale z względnie daleka..
|
O własnie- faktycznie jak brąz wyglądał. Ale mani fajne, mhroczne walentynki 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Hahaha. To podsumowałaś: wcale nie wyglądał
|

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------
Cytat:
Napisane przez meeow
no to już inna kwestia. ja kwadraty bardzo lubię, ale jeśli mam być szczera.. migdałki są wygodniejsze, nie muszę się przejmować różkami, że coś nimi zaciągnę, czy się drapnę (albo kogoś) albo je połamię. nie wiem jak długo będę nosić migdałki, chyba do momentu, aż mi się nie znudzi 
|
No pewnie- mimo, że kwadraty masz boskie to w zupełności rozumiem Twoje podejście do tematu
Cytat:
Napisane przez vivinn
Ojej, dzięki  Co do migdałów to zgadzam się (skromność  ), ale ja tu wparowałam z kwadratami przecie i Ty też miałaś wtedy kwadraty  Dopiero później spłynęło na nas oświecenie 
|
Aż się uśmiechnęłam :P Pamiętam jak w metamorfozach w klubie pokazałaś swoje kwadraciki.. 
Cytat:
Napisane przez Hanan26
spamik  zaległe mani:
i obecne:
|
Jaaakie słodkie Oba mani świetne 
Cytat:
Napisane przez paulownia
Wczoraj ogladalam bazy i topy. Insta Dri nie znalazlam, byly inne Sally Hansen i Essie. Zlapie cos po wyplacie  a wczoraj zaszalalam i kupilam nowe patyczki do odsuwania skorek, kremik do paznokci i skorek z mocznikiem i aloesem i lakier  Loreal Paris Color Riche odcien 106 Versailles Gold.
|
Patyczki... kupuję od pół roku 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Czasem mi się słabo robi, jak pomyślę ile czynników może wpływać na gupie stemple  Choć z drugiej strony fajnie, bo to oznacza, że porażki w tym temacie nie wynikają tylko z mojej ułomności
Wrzutka tajm!
1. Czerwień, bo nie miałam pomysłu
2. Pomysł już był  Savina Royalty i Precision Pinky Swear (na żywo widać, że to nie jest biel), bardzo lubię to połączenie 
3. Zabawa w naklejki  Tam nic nie jest sklejone, nawet naklejka nie wycięta - z jednej strony bym skleiła, a z drugiej wzór mi nie pasuje do bazy  Najprostsze metalowe kółko by mi tam pasowało, a nie mam takiego rozmiaru, fak 
|
Hahaha 
U Ciebie czerwień zawsze zachwyca 
Ooo ale słodko 
Wisiorek mega, bardzo etniczny
|
|
|