Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet po 3 latach związku chce się przyjaźnić.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-02, 14:47   #3
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Dot.: Facet po 3 latach związku chce się przyjaźnić.

Cytat:
Napisane przez PAULINKA000 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. O Powiem w skrócie swoją historie. Po 3 latach związku gdzie on był kochany widać było że szaleje na moim punkcie pisał dzownił chciał sie spotykać itp. 2 msc temu powiedział mi że chce przerwy na przemyślenie sobie różnych rzeczy. Przez 2 msc czekałam z myśla że wrocimy do siebie. Ostatnio wyznał mi (po tym jak w koncu to z niego wydusiłam) że nie nadaje sie do zwiazków nie chce zwiazku chce się przyjaznic ze mna ze chce być sam (chodz wiem ze zaczal siedziec na portalach randkowych typu badoo czateria itp.) . CO sadzicie o takiej sytuacji. bo szczerze to jestem załamana i jest mi trudno bo sadziłam ze to bedzie ten jedyny (ktorego pewnego dnia obudzilam się i taka myśl przyszła mi do głowy a potem było ttylko gorzej , bo jakby jemu przestało zależeć ). Bo naprawde starałam się ten zwiazek budować na przyjaźni .. cTylko jak mam o nim zapomniec :/ Prosze o rady pozdrawiam
Z doświadczenia wiem, że takie słowa oznaczają, iż chłopak albo już spotyka się z kimś innym, albo poznaje kogoś innego i chce sobie zostawić "margines bezpieczeństwa". Nie chce Cię zdradzać, a jednocześnie nie chce zrywać od razu, bo może inna nie okaże się tak interesująca, i im nie wyjdzie.

Ale piszę to na podstawie własnych doświadczeń.

Kochana, ja Ci radzę zająć się teraz sobą i przygotować się na rozstanie. Jestem przekonana, że za 2-3 miesiące sama się będziesz sobie dziwiła, że nie wiedziałaś, co zrobić...
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując