2015-03-02, 15:10
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs makijażu permanentnego
Witam,a ja chcialabym prosic Was moje drogie o opinie na temat szkoły Black Tiger w Gdyni,zastanawiam sie nad kursami tam,koszt to 14 tys za 5dni szkolenia+na koniec kursanci zostaja wyposazeni w >> światowej klasy<< sprzęt...zastanawiam sie sie czy 5 dni to nie za mało na ogarniecie tematu???widzialam ze u p.Magdy Bogulak (Long Time Liner-Wawa) taki kurs trwa 15dni ale kosztuje kilka tysi wiecej niz ten w Gdyni i kurcze nie mam pewnosci czy sprzęt jest w cenie?czy moze trzeba poźniej znowu wyskoczyc z kilkunastu tysiecy zeby zakupic sprzet?no i w Wawie musialabym znalezc kwatere na 3tyg a to kolejne(nie małe)zreszta koszta...ale znowu ta Gdynia...tylko 5dni dla kogos,kto nigdy nie mial do czynienia z permanentnym... nie chce zeby kurs był w skrocie i na szybko bo pozniej te braki wyjda w trakcie mojej przyszłej pracy...wawa wydaje sie najbardziej konkretna w tym temacie....ale droga troche zamotałam sie wiec w skrocue:co myslicie o 5-dniowym kursie?mam nadzieje,ze znajda sie dziewczyny,ktore skonczyly szkolenie i maja jakas wiedze w tym temacie..prosze rowniez o pinie na temat gdynskiej szkoly black tiger
|
|
|