|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Cytat:
Napisane przez swinka94
Hej. 
Skąd taka duża waga? Planujesz jakiś ruch?
|
Pewnie nie bede oryginalna w tym co napisze. Sklonnosci do nadwagi mialam od zawsze i musze sie pilnowac bo jak sobie odpuszcze choc troche to waga idzie w gore. Wszystko sie rozregulowo na studiach kiedy nie bylo czasu na regularne posilki i gotowanie. Do tego mnostwo zarwanych nocy na nauce. Potem przyszla stresujaca praca, zajadanie stresu i zycie w ciaglym biegu. Moim problemem nie jest zrzucic wage bo jestem zawzieta i udalo mi sie za kazdym razem wrzucic pomiedzy 10-20 kg. Moj problem tkwi w utrzymaniu tego przez dluzszy czas. Za kazdym razem kiedy sie wybije z rytmu np kiedy mam jakies wieksze problemy to odechciewa mi sie wszystkiego. Co do ruchu to chodze codziennie na piechote do pracy i spowrotem co daje mi 1h szybkiego chodu. Chodze na silownie obecnie 1-2 w tygodniu na zajecia skupione na cwiczeniu abs ( z ta partia mam najwiekszy problem). Pozatym basen raz w tygodniu i kupilam crosstrainer zeby cwiczyc w domu kiedy nie moge isc na silownie.
|