Dot.: Panny Młode 2015 część 39- nasz sezon!
Cytat:
Napisane przez ania9o
A tak w ogóle to dzień dobry 
Zaraz lecę na uczelnię  ale dzisiaj do 11 tylko 
Mam do Was pytanko, bo za tydzień odbieram dowód i chcemy z TŻ założyć wspólne konto w banku. Może polecicie coś?  Najchętniej celowalibyśmy w pko albo pekao bo gdzieś tam chcielibyśmy starać się o kredyt ale nie wiem czy dobrze tak zamykać się tylko na dwa banki 
|
nie polecam pek ao sa bo wlasnie zmienili regulaminy (ja od nich uciekam bo jak kaza placic za wyplate z kazdego bankomatu oprocz swojego (kiedys euro net mieli jeszcze darmowy) to ja dziekuje... przechodze chyba do in g bo tam mam firmowe i jestem zadowolona
Hey, hey 
Magic - ale Ksiądz@ no masakra.... ja się boje co bedzie u nas bo ksiądz też stuknięty podobno... ma nam jedynie albo aż wynając tylko kościół jako budynek bo od niego nic nie chcemy ale zobaczymy...
wczoraj dopracowałam listę zaproszeń... tylko 127 w pierwszym rzucie (nie licze w to w ogóle ludzi z M. pracy bo nie wiemy jeszcze jak ich będziemy zapraszać...) w pierwszym rzucie zaproszonych będzie 235 osób... a ile jeszcze jest na liscie "oczekujacej"... ehhh
przez to wszystko nie wiem ile zamowic pustych zaproszen.. a moze poczekac i domowic jak juz bd wiedziaa ile potrzebuje? nie wiem 
Blink tez poprosze o diete z chilli