Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 część 39- nasz sezon!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-03, 11:14   #3485
Kimitri
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 39- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dzień dobry
Zaraz lecę na uczelnię ale dzisiaj do 11 tylko
Mam do Was pytanko, bo za tydzień odbieram dowód i chcemy z TŻ założyć wspólne konto w banku. Może polecicie coś? Najchętniej celowalibyśmy w pko albo pekao bo gdzieś tam chcielibyśmy starać się o kredyt ale nie wiem czy dobrze tak zamykać się tylko na dwa banki
nie polecam pek ao sa bo wlasnie zmienili regulaminy (ja od nich uciekam bo jak kaza placic za wyplate z kazdego bankomatu oprocz swojego (kiedys euro net mieli jeszcze darmowy) to ja dziekuje... przechodze chyba do in g bo tam mam firmowe i jestem zadowolona

Hey, hey

Magic - ale Ksiądz@ no masakra.... ja się boje co bedzie u nas bo ksiądz też stuknięty podobno... ma nam jedynie albo aż wynając tylko kościół jako budynek bo od niego nic nie chcemy ale zobaczymy...

wczoraj dopracowałam listę zaproszeń... tylko 127 w pierwszym rzucie (nie licze w to w ogóle ludzi z M. pracy bo nie wiemy jeszcze jak ich będziemy zapraszać...) w pierwszym rzucie zaproszonych będzie 235 osób... a ile jeszcze jest na liscie "oczekujacej"... ehhh
przez to wszystko nie wiem ile zamowic pustych zaproszen.. a moze poczekac i domowic jak juz bd wiedziaa ile potrzebuje? nie wiem

Blink tez poprosze o diete z chilli

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora