Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sapią, chrapią, ulewają, mamy bardzo je kochają - październikowe maluchy 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-03, 11:32   #4661
gosiakk23
Rozeznanie

Dot.: Sapią, chrapią, ulewają, mamy bardzo je kochają - październikowe maluchy 2014

Hej u nas noc w miarę.. ale pobudka to moje dziecko przeszło samo siebie.. Uwaga wstaliśmy dziś o 3:45 a co tam po czym poszedł spać o 5:40 ja z nim, czuję jak machnęłam kołdrą że ma smród w gaciach więc mówię qrcze kupę zrobił, więc na śpiocha go przebrałam on nawet nie drgnął jak to robiłam, więc sobie myślę będzie długo spał a ja razem z nim za 30 min czar prysł.. więc uwaga nie śpię odkąd wstałam, miałam się drzemnąć ale kumpela ma przyjechać z dzieckiem 6 tygodni młodszym od Juliuszka.

Ze spacerem też d*pa bo u nas na zmiane słońńce, deszcz, śnieg i wiatr...

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Chce sie pochwalic skonczonym dzielem mego meza

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
Co do glutenu to dobrze mówił - dzieci kp od skończenia 4 miesięcy, dzieci na mm - od skończenia 6. udowodniono, że czas podanie glutenu nie ma żadnego wpływu na skłonność do celiakii bo to choroba genetyczna. Dzieciom kp tak wcześnie się podaje "szczepionki" glutenowe bo są pod ochrona mleka mamy
Elianka to samo wczoraj wyczytałam.

https://mamotoja.pl/jak-podawac-niem...,16635,r1.html

Isgaard Super ten wózek ja też myślałam o tym aby sprzedać nasz 3w1 i kupić lepszą spacerówę
Swap coins privately exchange aggregator
Trade cryptocurrency
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
gosiakk23 jest offline Zgłoś do moderatora