Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - izotek
Wątek: izotek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-04, 20:42   #2893
Cytrynusia
Rozeznanie

Dot.: izotek

Cytat:
Napisane przez Asiaaa95 Pokaż wiadomość
Ponowię swoje pytanie, czy jest możliwe żeby przez peeling korundem (który przypomnę skończył się sporym podrażnieniem i czerwonymi plackami na twarzy), stare blizenki poglebiły się? Bo cały czas mam wrażenie, że są bardziej widoczne ;/ ale przecież też nie starłam skóry do krwi... Mam wrażenie jakby po prostu pory mi się powiekszyly przez te tarcie i dlatego te blizny są bardziej widoczne... Sama już nie wiem... Smaruje się tym tłustym Alantanem, muszę bo chce nawilzyc i odnowić ta sucha skorupę po peelingu (zeszła juz wprawdzie ale skóra nadal taka jakąś sucho-martwa),a wiem ze tą tluscizną tez tym porom nie pomagam... Jest to możliwa taka sytuacja z tymi bliznami czy to juz ja sobie wkrecam? Ech... Jak ja bym chciała żeby wszystko wróciło do normy sprzed peelingu... Że mnie pokusilo podczas tej kuracji Aknenorminem... Ale w sumie przed Świętami Bożego Narodzenia tez zrobiłam peeling korundem, tez brałam Akne i tez skończyło się to czerwonymi plackami i później luszczącą skorupką, ale blizny były takie jakie były...
Moim zdaniem to mozliwe. Zdarlas naskorek wiec blizny sa bardziej widoczne dopoki nie odbudujesz poprawnej warstwy skóry.
Cytrynusia jest offline Zgłoś do moderatora