2015-03-04, 20:42
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: izotek
Cytat:
Napisane przez Asiaaa95
Ponowię swoje pytanie, czy jest możliwe żeby przez peeling korundem (który przypomnę skończył się sporym podrażnieniem i czerwonymi plackami na twarzy), stare blizenki poglebiły się? Bo cały czas mam wrażenie, że są bardziej widoczne ;/ ale przecież też nie starłam skóry do krwi... Mam wrażenie jakby po prostu pory mi się powiekszyly przez te tarcie i dlatego te blizny są bardziej widoczne... Sama już nie wiem... Smaruje się tym tłustym Alantanem, muszę bo chce nawilzyc i odnowić ta sucha skorupę po peelingu (zeszła juz wprawdzie ale skóra nadal taka jakąś sucho-martwa),a wiem ze tą tluscizną tez tym porom nie pomagam... Jest to możliwa taka sytuacja z tymi bliznami czy to juz ja sobie wkrecam? Ech... Jak ja bym chciała żeby wszystko wróciło do normy sprzed peelingu... Że mnie pokusilo podczas tej kuracji Aknenorminem... Ale w sumie przed Świętami Bożego Narodzenia tez zrobiłam peeling korundem, tez brałam Akne i tez skończyło się to czerwonymi plackami i później luszczącą skorupką, ale blizny były takie jakie były...
|
Moim zdaniem to mozliwe. Zdarlas naskorek wiec blizny sa bardziej widoczne dopoki nie odbudujesz poprawnej warstwy skóry.
|
|
|