2015-03-04, 22:02
|
|
Welcome to Jamrock
Przekupka: 22 pkt / 92% pozyt.
|
Dot.: marzec wiosna z VSVP. XS S kilka drobiazgów!
Hey Czy tą plamkę da się zmyć? I czy są szlufiki na dłuższy pasek?
https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...e=1&p=50520043
Na tym zdj widac ze sa, pasek bym dokupila. Bardzo zalezy mi na przezutce przez ramie, czesto potrzebuuje wolnych rak, zwlaszcza jak wedruje z cora 
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------
a ten pasek jest z podobnego materialu co torebka? czy jest regulowany? jesli tak, to bym go chętnie wziela, zanioslabym do krawcowej to myślę że dałoby się przyszyc. 
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------
kuknij na ten pasek przy okazji czy jest regulowany i w wolnej chwili czy ta plamka wgl puści 
czyli byloby tak:
Cytat:
yodema nicolas, apocalips rimmela i malinowe mleczko yr
|
za
Cytat:
parfois czarna z ćwiekami, drobne zadarcia na dole, duża. wymienię najchętniej na inną torbę (shopper bag) lub perfum jakiś.
|
a moze dobralabys cos za:
konturówka do ust catrice, cielisty kolor (idealnie pasuje do nouby ), odcień choc'aholic. użyłam ją raz, może dwa razy, ale nie pasuje mi kompletnie.
dwa nowe lakiery - niebieski wibo i różowy ingrid. dublują mi się.
mogę też☠oddać sunkiss l'oreal do brązowych włosów, zostało około 50% z całosci - mam z wymiany (dostałam jak było około 70%) użyłam dwa razy i jednak u mnie nie działa kompletnie.
?
|
|
|