Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015-cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-04, 21:11   #1946
ruskaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
jezu! Paliłam!! Znajoma mnie kiedyś poczęstowała, bo kupia...bo tańsze... fuj, fuj, fuj

no mój z tym wypychaniem to wczoraj miał faze i jeszcze zapierał się z prawej stony o zebro to nie było przyjemne

no, no, no Na bogato

a mówiłam wam ze pracowałam w sklepie tytoniowym ? byłam w raju

ja dziś sobie myślałam (po tym plamieniu) ze im bliżej tym lepiej..ze juz blisko 32 tc...tym samym małymi kroczkami bliżej końca....
a wczoraj słyszałam, ze wcześniaczki z 31-32 tc lepiej się rozwijają niż wcześniaczki z 34-35 tc i szczerze nie kapuje jak to możliwe i dlaczego?!
bleeeeeh nam się skończyły i byliśmy zmuszeni kupić i co najlepsze wzięliśmy karton wciskaliśmy każdemu później

kurde no właśnie też tego nie kminię, ale mimo to cieszę się, że to już 30 tydzień, bo bałam się w razie co urodzić w 20-którymś a tu im bliżej końca tym mniejszy stres
czasem dzieci z 31tc są bardziej rozwinięte niż te z 40tc jak to jest

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Lily za zakupy

właśnie miałam pisać i zapomniałam
Hania współczuję bardzo to są jakieś kpiny z tymi szpitalami u nas w pl i Ty biedna żegnasz się z córką już drugi dzień i wracasz do domu to biedna nie wie co się dzieję, nosz kurrrr wkur wić się idzie co z tą służbą zdrowia

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora