2015-03-05, 10:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Cytat:
Napisane przez truskawkaxx
Znajoma podesłała mi właśnie przepis na sałatkę z makaronem tortellini  Wydaje się brzmieć pysznie !
Kupuje się w biedrze to tortellini (jest nadziewane grzybami, serem albo szynką - co kto lubi). Kroimy do tego 200 dag szynki i sera, pół papryki, pomidora 1-go, z 2 lub 3 ogórki konserwowe lub świeże, trochę kukurydzy, sól, pieprz i sos majonezowo - śmietanowy (lub w wersji fit z jogurtem naturalnym).
Muszę wypróbować 
|
ja wczoraj zrobiłam podobną! tylko,że dałam jeszcze sałatę lodową, fetę a zrezygnowałam z sera, pomidora i kukurydzy, wyszła pyyyycha
Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka
|
tak, podobno ta BabyOno jest najtańsza i najlepsza,
ALE
jeśli ktoś za ścianą albo w domu obok ma taką samą to wyłapuje wszystkie dźwięki myslisz że to Twoje ryczy, biegniesz, a to sie okazuje ze u sąsiadów 
Cytat:
Napisane przez maartussss
daj znać jak było 
|
Było bardzo fajnie, ćwiczenia bardzo lajtowe, krótka rozgrzewka w marszu, potem jakieś rozciąganie i ćwiczenia relaksacyjne no i mięśnie Kegla, także delikatnie i fajnie, nie zmęczyłam się za bardzo, a czułam się potem super
Cytat:
Napisane przez xhankax
Jestem w domu , brak łóżek w szpitalu. Jutro trzecie podejście. Jestem psychicznie wykończona.
|
kurde co za masakra normalnie jaja sobie robią Współczuję Ci
Cytat:
Napisane przez LuckyLove
Hejooo
Wpadłam z info z dzisiejszej wizyty. Mały ma się dobrze waży prawie 1,5kg ale nadal ułożony jest miednicowo . Ginka mówiła , że powinien być już odwrócony a może z tym byc kłopot bo jest mało ruchliwy i się mu chyba nie chce.  To dziecko jest tak spokojne ze wąpie że coś się zmieni.... no ale wizyte mam pod koniec mies. żeby jeszcze sprawdzić czy się mu zachciało odwrócic.
Kolejna wizyta 26.III. 14:40
|
Brawo 
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa
No ja pamiętam że rano zrobiłam test z allegro i wyszła mi jedna krecha, ale coś mnie tknęło żeby poleźć do rosmanna po inny, i idąc do tego rosmanna paliłam fajkę  
Jak mi się w pracy siku zachciało to nasikałam na ten rosmannowski a tam suprajs 
Potem jeszcze ściągałam bucha od Tż z nerwów bo pierwszą betę miałam niziutką i się bałam że coś nie tak.
Na pewno po ciąży i kp sobie zapalę przy jakimś piwku czy cuś ale nie chciałabym wracać do nałogowego jarania bo po prostu szkoda mi kasy
|
ja tez dużo jarałam przed ciążą, jak testy wychodziły negatywne to paliłam dalej a czekając na wyniki bety spaliłam z nerwów chyba całą paczkę jak odebrałam wyniki to aż mnie odrzuciło i nastepnego dnia strasznie mi śmierdziały już 
ja pewnie tak samo
|
|
|