Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-05, 09:15   #2010
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Mata silikonowa z B. jest rewelacyjna. Mam w domu dwie, sprawdzają się do wszystkiego
Taa ja ja kupiłam na wyprzedazy, przychodze do domu i co widze.. Tz jej uzyl jako podkladki do krojenia i jeszcze mi mowi co to za badziewie kupiłam ze od razu sie poprzecinalo

Cytat:
Ło pardonsik, grupa cenowa 3 na kiełkach, na cenówce 2,49 chyba a na paragonie 1,89

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Nom, co wychodzi o niebo taniej niż ta mała paczuszka chyba po 3,99 co jest
Cytat:
ooo to widzę, że dobry deal zrobiłam, bo moje paczki choć droższe to mają aż 30 gramów
U mnie tez 1,89 ale 25gr a nie 30..

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
w tamtym tygodniu w Lidlu byy jeszcze..

ja kupilam wczoraj szparagową i tę farmerską.. zobaczymy. bedzie na szybki obiad w weekend

mnie poduszki w ogole nie kręcą, ale wlasie wstawiłam stół duży i tez by się coś przydało do przykrycia... ;/
EDIT: i widzę, ze ma przyzwoity duży rozmiar, moze by sie nawet na rozłożony stół zmieścił

z silikonów wszystko juz mam to nie kuszą ;p

na pewno nie rzodkiewka. kiedys kupilam gotowe i tak mi wypaliła mordę, ze nie umiałam dojeść do końca ;/

e tam.. pyszne są pieczone mniam mniam tylko dużo przypraw trzeba dodać ;D
Ja z kolei uwielbiam rzodkiewke bo ma fajny wyrazisty smak lekko piecze ale nie bardziej od zwykłej rzodkiewki. Musze jeszcze te kielki fasoli mung kupic na allegro pewnie ale najpierw ze słoika pasuje zjesc kupne

Czytam.. 8/2014
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora