Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015-cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-05, 23:55   #2382
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
haha zazdrości pewnie
Nadzieja śpiąc przeżywa niezłe akcje a jak wstaję to jest zaspokojona nooo magia

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

kur w a muszę kupić jakieś body czy coś chrześniakowi ruska, bo dostaliśmy od nich ciuszki dla małego ( z 3 siat uzbierałam kilka sztuk ...) wszystko jakieś takie sprane, sztywne, powyciągane..no ogólnie masakra ale co ma kurde powiedzieć nie chcę... a nawet nie prosiłam o te rzeczy
no i wypada coś za to kupić (taka jestem, że inaczej nie umiem )
bo jeszcze jak mówią, że nie mają nic dla małego bo szybko rośnie ble ble ble, że kilka sztuk body i śpiochów i koniec tak jakby chcieli we mnie poczucie żalu wywołać :/ ale na swoje ciuszki to mają kasę :/
a też nie uśmiecha mi się wydawać nie wiadomo ile... mam jeszcze swoją wyprawkę niedokończoną..
Nooo smutno mu, ze on ma szlaban, a ja takie szaleństwa

Kup młodemu 3pack bodziaków czekolade i dziękuję bardzo

Tez nie lubię jak kto wymusza na mnie coś, tymbardziej gdy oczekuje wdzięczności...

Moja sąsiadka tak ostatnio, że ona coś ma dla Kacpra, że prezent. I chyba z 10x tak... A ja tam od niej żadnych prezentów nie chce, bo nie potrzebuje A potem będzie latać po mieście i dobrą sąsiadke zgrywać i z siebie robić?! O nie! Niech mnie cmoknie w

Ale jaja! ALEEEEEE JAAAAAJAAAA właśnie się dowiedziałam, że znajoma była dziś u gina... I z dziewuszki zrobił się dorodny chłopiec A jest jakoś w 33 tc