Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-06, 10:18   #937
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Połowy mi brakuje do tych lat
Jak zwykle masz rację, w dziennym dopiero dokładnie widać
Malowałam na białym
Lubię takie lakiery, na żywo dają świetny efekt i nie trzeba się nad nimi napracować Mogą być niewielkie nierówności- nie widać ich

I wrzucam fotkę w dziennym
no, to przez najbliższe 40 nie masz się czym przejmować
o teraz to widać super
ja też bardzo lubię takie brokaty a ten chyba najbardziej na bazę się nadaje, bo z tego co próbowałam ma mnóstwo brokatu, więc dwie warstwy byłyby chyba za "ciężkie".

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Na lapku widzę zdecydowanie róż, bez żadnych domieszek i zupełnie niepodobny do tego co mam w butelce, ALE sprawdziłam na telefonie i tam już widzę go właściwie Właściwie to znaczy róż + pomarańcz + neon
Właśnie się wurwiłam na mój monitor Co to za jakiś beznadziejny, domyślny kontrast :/

Aga nie żartuj! Paznokcie są takim niewielkim dodatkiem, że tu nie ma "nie wypada" w żadnym wieku Może jakbyś do kompletu walnęła neonowy makijaż, pomarańczową opaleniznę, pasek zamiast spódnicy i utlenione do białości włosy - może wtedy by nie wypadało... ale to już bez względu na wiek
Nie no, ja to rozumiem, jak najbardziej Tylko, że to już dla mnie inna kwestia, bo i ja niektórych kolorów nie chcę nosić, wcale nie ze względu na wiek Aga pisze, że się dobrze w neonach czuje, a jak się dobrze czuje, to czemu nie nosić
no właśnie, większy kontrast daje tę pomarańczową neonowatość i weź bądź mądry i zrób zdjęcia, jak i tak każdy zobaczy co innego

o to to

Cytat:
Napisane przez anniemay Pokaż wiadomość
I porażka z paseczkowatym brokatem Donegala:
brokat rzeczywiście nie teges, ale całość kolorystycznie fajna

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora