Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stowarzyszenie Klikaczy Niepospolitych - o klikaniu w konkursach i pogodzie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-06, 11:47   #33
butterfly8921
PółCegły

Dot.: Stowarzyszenie Klikaczy Niepospolitych - o klikaniu w konkursach i pogodzie

Ja na wizażu to tylko trafiłam testowanie z Dove.. No i teraz Witt W innych konkursach trochę lepiej Mam nadzieję, że od teraz wszystkie ruszymy z wygranymi na wizażu
Tak piszecie Kobiety o tym od kiedy która się konkursuje, że i ja się zaczęłam zastanawiać i doszłam do wniosku, że nie mam pojęcia jakieś 2 lata na pewno. A może sobie powiemy o naszej pierwszej wygranej?? u mnie chyba to był zestaw kosmetyków Nivea Baby dla chrześniaka

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez tequilkasianko Pokaż wiadomość
Dziękujemy czasami myśli się, że się wygra bo np jakieś super hasło się wymyśliło i wychodzi wielka lipa, a czasem jak nie liczysz na wygraną to jest takie zdziwienie...nie wiem od czego to zależy
a takie pytanko:
Wolicie konkursy na:
a) kliki
b) wymyślenie chwytliwego hasła
c) napisanie dlaczego właśnie ty masz wygrać ( te spotykam najczęściej)
c- nie lubię, bo są cały czas takie same pytania ale biorę udział a co
b - średnio przepadam bo nie mam zdolności humanistycznych i raczej brak mi weny twórczej, choć komisje się chyba z tym nie zgadzają bo w tych wygrywam najczęściej
a - zaczęłam od wizażu i wszystkie widzicie jak jest polubiłam głównie ze względu na Towarzystwo

Ćwiczę
mierzę w 54
butterfly8921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując