2015-03-06, 14:18
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVII
Cytat:
Napisane przez mamaAmelka
Właśnie ten kolor wczoraj wrzuciłam do koszyka  . Teraz jestem bardziej utwierdzona w wyborze
Dostałam mejla, w którym MdB 50 ml jest prezentem od 99 zł, a gdy klikam przenosi mnie na kod -100 zł  I są tylko dwa prezenty do wyboru od 109 zł: balsam przeciwzmarszczkowy i QNd'a
|
Jak pierwszy raz nalozylam ta szminke( dostalam ja w gratisie i evidence) to poczulam sie taka seksowna! na pewno bedziesz zadowolona, mam jeszcze koral, ale to juz nie to. No i mam jeszcze intensywny roz, ale ten kolor jest nie dla mnie, uzylam go raz jak przygotowalam taniec dla mojego facetahi hi, ale zeszla w srodku po minucie i zostala sie tylko na zewnatrz ust.
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------
Swoja droga ciekawe, ze kuracje do wlosow mieli 81 procent taniej i wykupiłyście(pakowałam do losza, ale nie zdążyłam hi hi), a po tej rzekomej dostawie 4 marca już jest 18 procent taniej, heh..pewnie im sie pomylila kolejnosc 1 i 8 wtedy, ciekawe czy ktoś zdążyl zamówić wtedy za te 12 zl?
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------
Cytat:
Napisane przez myboyismine
u mnie też był taki ekspres 
|
Ja mialam to samo, zamówiłam w miniony piatek, w pon mialam juz paczke, oczywiscie brakowalo mdb, ale przesylke reklamacyjna dostalam w srode rano
|
|
|