Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-06, 14:28   #3232
Mravka
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość

Wczoraj ogarnialismy pokój mojej córeczki. Malowanie ścian, rozwalanie, wyrzucanie starych mebli. I układanie tych wszystkich szpargałow potem... Jej ile dzieci tego maja to jest szok... I tak do wieczora zeszło. Potem posprzątałam jeszcze kuchnie z rozpędu , wc i łazienke... Na koniec przedpokój...

Na dzisiaj zostawiłam sobie dwa pokoje. I chyba czas okna umyć... Wczoraj u młej ściągałam firankę i z prędkością światła zasłaniałam rolety tak się wystraszyłam tego co zobaczyłam na szybie U niej wybitnie uwalone,,, wiecie chipsy rączki i po szybie poskakać...

No i dziś znów stomatolog na 13 ... Juz się boję... Kuźwa jak znowu ma tak boleć to ja nie idę... Chyba mu powiem już dzisiaj że chcę znieczulenie...
dziękujemy
Wow Ty to jesteś pracuś!
Powodzenia u dentysty!
Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Witam z rana.
Ja już po badaniach krwi dzisiaj. Kolejka byłą duża, ale u nas w laboratorium ciężarna przyjmują bez kolejki i dobrze bo bym padła z głodu.
U mnie też dzisiaj słoneczko wygląda zza chmur.
Mrawka sto lat dla kawalera.

Mój kochany mąż rano kupił mi przepięknego storczyka, już na Dzień Kobiet. Uwielbiam storczyki, ten będzie już 14 w kolekcji.
nie brałaś kanapek na droge? zeby po badaniu zaraz wciągnąć
Storczyki są cudne,a jaki kolor dostałaś?
Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość

Mravka Piękny torcik Jejku ale bym zjadła takiego domowego pysznego torcika kupione to nie to samo.
dziękuje dzisiaj robię kolejny na jutrzejsze spotkanie rodzinne. Jeszcze kilka i może dojdę do wprawy Zapraszam!

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość

Jak nie wygląda?? Jak dla mnie super aż mam chęć na takiego torta a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego dla synka

Oby się sprawdziła ta prognoza bo moje dziecko mnie męczy ciągłymi pytaniami kiedy będzie mogła założyć nową kurtkę i czapkę.. U mnie za oknem słonko świeci, ale zimno.. o 8 było 0stopni, w nocy przymrozek był bo dachy białe były..
hehe każdy chyba nie może się doczekać zmniejszenia ilości garderoby.
Dziękuje za komplement i zyczenia dla Robsona. Ja też lubię takie torty. Wyglądem może nie powalają,ale smak..mniami
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

a ja o dziwo przespałam dzisiaj całą noc Może dlatego, że otworzyliśmy sobie okno (które miałam zamknąć, jak wstanę w nocy na siku Jak na złość nie wstałam, więc rano było zimno jak nie wiem co
A wiesz,że ja dzisiaj też zero pobudek,aż byłam zdziwiona rano!
No to ładnie sie załatwiliście,dobrze ,że mrozu nie było

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
sto lat dla synka widzę tydzień po moim synku urodziny ma

O jak super mniam smaki mi zrobisz ... ja man jeszcze 2 spody do tortów chyba coś zrobię z nich mm ..
..
zapraszam
Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
no trochę długo... jeszcze prima aprilis ech... żeby sobie zartów nie robilino fajnie byłoby miec córę mój mąż nie mówi otwarcie ale widzę ,że jemu się bardziej marzy niż mi chciałabym móc spełnić jego marzenie i swoje w sumie tez choć ja nie umiem komuś robić kitek
no wiesz jakby nie patrzeć płeć jest zależna od mężczyzny..także mąż sam by musiał sobie tę niespodzianke zrobić
[QUOTE=Jess922;50550618]

Ja nie lubię tortów, ale tego chętnie bym skubnęła
Najlepsze życzenia dla Roberta

Pobawię się we wróżkę

mms_22 - synek
ambiwaletna- córeczka
dd1dd- córeczka
sugar- chłopczyk
Ja- córeczka

Tak mnie naszło, tylko przy mms musiałam się zastanowić. Ciekawe, czy Rutkowski ma dobrego nosa

Lecę na autobus, do siostry, a potem do gina.
Miłego dnia /QUOTE]
oo ciekawe czy się sprawdzą Twoje wróżby!
Dziękuje za życzenia zapraszam na tort(pewnie Przedszkolaki wszystkiego nie zjadły)
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Hej ho
Mravka wszystkiego dobrego dla synka, jski juz duży chłopczyk
Ja dziś mam na obiad tagiatelle (chyba dobrze napisałam) z brokułami, kurczakiem w sosie serowym
Poza tym zaczynam dziś
20tc
No właśnie,kiedy to mineło. Przecież On przed chwilą był taaaki tyci
Gratuluje kolejnego tyg..już polowa!
Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko... zastanawiam się nad szkołą rodzenia, czy jest sens się zapisywać, jak myślicie? Może macie już jakieś doświadczenia w tym temacie?
ja osobiście polecam. Jakoś mnie tam uspokoili i rozwiali wiele wątpliwości. Wg mnie jeśli masz możliwość to warto.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

kurcze też miałyście problem z wizazem?

Padam na twarz..Kolejny biszkopt w piecu! Ogarnełam już zakupy,ledwo wtargałam do windy. Czeka tylko sterta prasowania. Jutro wpadną goscie,więc coś czuje,że dzisiejszy wieczór będzie dłuuugi.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora