2015-03-06, 14:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 39- nasz sezon!
Mo
Cytat:
Napisane przez Nusia1988
Tego najbardziej nie rozumiem! Czy tak trudno jest zadzwonić? Obsługa może jeszcze mniej miejsc przygotować a tak to świecą tak te puste i przypominają o tych osobach  U mojej kuzynki chyba z 10os tak nie przyszło a cały koniec stołu to były właśnie takie puste miejsca..
|
No ja miałam 6 os stoliki i tak przy jednym brakowało 2 osób, przy drugim była tylko jedna para
- a wszystko już po wydrukowaniu baneru z układem stołów wiec na weselu szybko przesadziliśmy gości
Cytat:
Napisane przez Kimitri
ale to tak typowo losowo czy od razu wiedzialy a Cie zwodzily?
Bo kurcze wiadomo, że nie przewidze jakichs pogrzebów, szpitali, itp (tfu, tfu)
a jak wyliczałaś? ja kiedys dzowniłam do zaiksu to mi mowili ze najpierw zgloszenie a poem oni wylicza ile trzeba zaplacic, nie ma zadnych tabel ani nic...
na umowie zespolu mamy ze organizator placi zaiks, na umowie sali nie ma nic na ten temat
|
Dwie z tych co nie przyszły bez uprzedzenia nie odezwały się do tej pory - a byli to księża, którzy mieli uczestniczyć we mszy. Jeden jest na Ukrainie wiec myślę, że mógł nie mieć jak przyjechać.
Jedna para sądzę, że od początku planowała nie przyjść tylko zwodziła do ostatniej chwili. Reszta przypadki losowe - choroba dzieci na przykład
Aa, nam zaiks płaciła sala
|
|
|