2015-03-06, 16:23
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Witam wszystkie Panie serdecznie
Od paru dni przeglądam wątek, w końcu udało mi się dotrzeć do tego "najświeższego" Jestem tydzień przed zabiegiem ( 12-go marca idę ) i powiem szczerze, że "cycki" zaczynają mi się już śnić po nocach... 
Nie powiem, że przestudiowałam wszystko, bo bym skłamała- i chyba nawet było by to niemożliwe :P , ale sporo tutaj bardzo przydatnych informacji, za co Wam sereczne dzięki 
Obecnie posiadam rozmiar małe B i - chyba dosyć standardowo- przymierzam się do pięknego C Jestem szczupłą dziewczyną (niespełna 50 kg przy wzroście 167 cm), także myślę, że będzie idealnie. Częścią mojego życia jest sport- czysto hobbistycznie- więc tym bardziej nie chciałam przesadzać z rozmiarem.
Najbliższe otoczenie "cieszy się" razem ze mną... Niestety sceptycznie troszkę podchodzi siostra do tego- generalnie ciężko jest sceptyką wytłumaczyć swój osobisty "problem", kompleks, czy jak to nazwać... Mamusia moja kochana, której często o tym mówiłam już od dłuższego czasu też nigdy nie była za tym, ale oczywiście szanowała moją decyzję i mówiła, że będzie ze mną Teraz niestety już patrzy na mnie z góry, ale czuje to wsparcie i wiem, że na pewno nade mną czuwa <3 Dodam, że mam niespełna 24 lata.
Boje się- bardzo. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze....

PS. powiedzcie mi proszę, gdyż zazwyczaj biernie korzystam z Wizażu, jak mogę zobaczyć zdjęcia, które wstawiacie u siebie? Jestem ciekawa Waszych efektów i nie wiem jak to rozgryźć :P
Dziekuję z góry za wszystkie odpowiedzi
Edytowane przez requiem4U
Czas edycji: 2015-03-07 o 13:58
|
|
|