Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Panny Młode 2015 :) - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-07, 10:32   #265
eeyesblue
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :) - cz. II

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Miałam ponad 70 pytań spisanych na pierwsze spotkanie. Teraz dopisałam z 10. Te już bardzo organizacyjne.
Zastanawiam się np czy sala ma jakieś pojemniki na kwiaty od gości. Jakbysmy dostali to trzeba je jakoś przechować. O tym rok temu nie pomyślałam.

Mam już kolejny na kartonik, na niezbędnik PMki.
ja dokladnie to samo, z tym ze bylam osobiscie dopytac np dowiedzialam sie, ze koszyk na wodke nam daja a mialam w planach kupowac, kieliszki do tluczenia tak samo (chyba, ze chcemy swoje), szklo na wiejski stol czyli na bimber i te rzeczy, szampan w cenie itp. udalo sie, bo akurat jak bylam to okazalo sie, ze pracuje tam dziewczyna kolegi, wiec zgadalysmy sie i doslala mi dodatkowe menu z ktorego moge wybierac dania na uroczystosci a od menadzerki tego nie dostalam tylko inne, dlatego mam plan ja potorturowac troche i jak bede miec pytania to zwracac sie do niej

panipuchatkowa bardzo fajne te literki tez chce takie zakupic na sesje poczatkowo mielismy miec na naszym stole, ale dekoratorka zrobi nam takie literki z gipsowki i beda wisiec nad nami na scianie, wiec te mi sie do slubu nie przydadza, ale na sesje na pewno kupie

joasia pochwal sie pozniej fryzura slubna probna jak bedziesz miec robiona
gratuluje spadku wagi ja sie dzis wymierzylam i tez twardo probuje chudnac, marzy mi sie chociaz z 5-6kg.. mam jeszcze nadzieje, ze to realne
eeyesblue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując