Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-07, 20:43   #4303
TynkaG
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
My już od 2mcy pierzemy w zwykłym proszku, tylko płyn do płukania mam Dzidziuś. Żadnych reakcji alergicznych nie zauważyłam. Mimo wszystko pranie Hani i nasze nastawiam jeszcze osobno.

Hania nie chodzi jeszcze więc w temacie szczebelków też nie pomogę.

Hanka z butelki nie piła i nie pije w ogóle więc nie pomogę.

Któraś pisała o jedzeniu na raty, chyba TynkaG. U nas od ponad 2 tyg. podobnie-obiad panna Hanna jje na 2 razy koło 14:00 i za pół godziny drugą połowę

Skoro tak o postępach, umiejętnościach naszych dzieciaków to pochwalę się, że Hania pokazuje: oko, nos, włosy, czoło, brodę, zęby i język a także paluszki, kolano i stopy oraz lampę
Robi też brawo i papa, na samochód mówi "pbryyy...", rozkłada rączki-pokazując, że czegoś nie ma Pokazuje jak razi słońce-mrózy wtedy oczy i buzie Przynosi niektóre zabawki jeśli poproszę, pokazuje w książeczce misia, piłkę, klocki, rybki i jeszcze kilka innych Ulubione to pług i traktor
Nie szkole jej tylko dużo do niej mówię i jak widać ktoś mnie słucha Może umie tak dużo bo nadrabia brak chodzenia
Wow, wow, wow- zdolna ta Hania!!!
Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Dziękujemy z Gabrysiem za życzenia

kateczka - pakowanie w toku. A że mam pomocnika to idzie trochę wolniej. Ja wkładam rzeczy do kartonu, a pomocnk wyjmuje. Ja próbuję zakleić karton taśmą, to pomocnik otwiera karton. Jest też obowiązkowo kontrola jakości poprzez wejście na karton
A poza tym to farba, płytki już jest. Zostało im jeszcze zmontować łazienkę, rozłożyć panele i można się wprowadzać a potem dokańczać samemu resztę

Na tej stronie są fajne pomysły http://www.mojewypieki.com/kategoria/dla-dzieci

A sesji zdjęciowej nie robiłam i raczej nie będę robić. Ostatnio wywołałam 600 zdjęć młodego (od urodzenia do ok 11 mca) więc wystarczy
ja dopiero dzis na wizażu, więc spóźnione życzenia dla Gabrysia!!!
Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
ja już się nie dziwię czemu Emilka Limonki to taki aniołek odkąd sama jestem spokojniejsza i pozytywnie nastawiona mam zupełnie inne dziecko-Hania jest pogodna, wesoła, spokojniejsza
A Limonka to na pewno najbardziej optymistyczna osoba na wizażu
Oj tak!!!
U nas po staremu, Emilka coś ciężkie ma noce, ale nie jest najgorzej. Zmykam!!!