2015-03-09, 14:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X
Cytat:
Napisane przez EdithS
śliczna córeczka  super, że kp, a stosujesz dietę specjalnie? Tekstami szpitalnych złośliwych potworów się nie przejmuj...Najważniejsze, że z Maleńką wszystko dobrze
|
tak stosuję dietę , już po tych kilku dniach karmienia ( bo w szpitalu też karmiłam i dokarmiałam butelką ) zauważyłam, że mała jest wrażliwa , nie będę ją przynajmniej przez pierwsze miesiące narażać na doznania brzuszkowe.
Cytat:
Napisane przez marcia45
Hottie gratulacje  piękna Emilka i jakie oczka  i gratki za kp  , nam na razie tez wychodzi
Mamusie jakie są Wasze maleństwa? Śpią głównie czy czuwają?
|
po tatusiu 
moje maleństwo w nocy różnie - przeważnie śpi, ciężko mi ją dobudzić na karmienie (mam ją karmić co 3 godziny - co jest koszmarem , bo jest śpiochem)
Cytat:
Napisane przez Lila_17
Hottie piękna księżniczka  [COLOR="Silver"]
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
piękna maleńka 
super, że karmienie piersią Ci wychodzi  A te nakładki to przecież nic złego, ja też pewnie będę używała
|
to karminie piersią to chyba jest w głowie, bo ja sobie nie wyobrażałam inaczej. I jak przyszłyśmy w sobotę do domu - to była magiczna noc , z moich małych mandarynek zrobiły się ciężkie grejfruty tryskające mlekiem tak,że dwie koszulki zmoczyłam mimo biustonosza i wkładek w których śpię....
nakładki to nic strasznego, ale mam wrażenie, że mała się czasem irytuje albo źle ją dostawiam. Ale gdyby nie one już bym miała masakrę w piersiach, bo mimo ich mam je pogryzione...
dziś będzie położna to zasypię ją pytaniami
|