Dot.: Mamusie lutowe 2015
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi
Dziewczynka moja mała odleciala do krainy snów do siostry: ) ja pozmywalam, umylam kuchnię i delektuje się cisza: )
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------
Nie chce mi się spać, wszystko na głowie staje hi
---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------
Myślicie że można całą noc na brzuchu spać i tak gniesc chce? Chyba tak nie za bardzo?
|
Ja bym nie dała rady spać na cyckach
Tak mnie bola...
Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a
I my po karmieniu..TŻ nosi i Lula.. Liczymy na to ze zasnie szybko..bo on jutro na dobę jedzie...AZ się boje pomyśleć
Paulina ja bym się bala ze mi się cos znowu z cyckami stanie..nawet czasami na boku jak leże to czuje dyskomfort..
Martula podobno przynajmniej 2 tyg trzeba eliminacyjna trzymać i obserwowac ..
|
Ciekawe czy udało się ululac młodego
Mój młody 2 godz temu jadł i chce znów.. Więc niech ma! Póki nie jestem zaspana hihi
Opróżnia mi lewego cycka i kurcze.. Mógłby potem do 5 pospać,ale wątpię...może po mm by tak spał...
---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ----------
No młody juz dogorywa u mnie na brzuchu.. I teraz pytanie, co robić
. Jak go odloze,to się obudzi. Jak Zostawię go na mnie to pospi 3 godz.. Z tym,że ja na fotelu do karmienia jestem.. Grrr
---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------
Eh ale tu dziś pusto... Pewnie wasze grzeczne dzieci śpią ładnie..
|