Kiedy dziewczynie seks przestaje wystarczać
Poradźcie coś.
Po czym poznać że dziewczyna z którą się spotykam chce czegoś więcej? Poznaję sporo kobiet i jeżeli się spotykamy, to stawiam sprawę jasno - nie chcę zobowiązań, wypadów na miasto, spotkań z przyjaciółmi itd. Wszystkim to pasuje, poza tym gustuje w kobietach które przerobiły facetów więcej niż mam palców, często się tym chwalą, słyszę czego to one z facetami nie robiły i jak faceci za nimi biegają.Ani mnie to ziębi ani grzeje, nie oczekuje od nich wierności, oddania, chcą się czasami spotkać, wyskoczyć na weekend i jest ok. Problem się zaczyna wtedy kiedy chcą czegoś więcej, a ja tego w porę nie zauważę i nie zetnę. Jak słyszę teksty typu moje koleżanki to już wybierają meble do pokoju, albo porobię dżemy, niektóre bez owijania pytają czy przyjadę do nich do domu albo czym się zajmuję - 2 lata Cie nie interesowało co robię a teraz, masa takich chorych sytuacji. Później ciężko się wymiksować, niektóre ściemniają że są w ciąży, straszą mnie itd. Teraz mam taka sytuację dosyć napięta że aż postanowiłem zapytać. Jak unikać sytuacji tego typu. Czy mam regularnie powtarzać że z tej mąki chleba nie będzie?
edytowane: Dodam że lat mam ponad 30, a kobiety którymi się spotykam to zazwyczaj +-5, wiedzą czego chcą i nie powinno to tak wyglądać.
Edytowane przez dxdy
Czas edycji: 2015-03-10 o 11:29
|