Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-10, 15:31   #4634
201606011622
Konto usunięte

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez 1Patty Pokaż wiadomość
Dorośli faceci kochają kucyki?!

Słuchajcie, jadę sobie dzisiaj tramwajem...po przeciwległe stronie siedzi 2 panów w wieku do ok 30 lat. Z poczatku rozmawiali o MPK organizacji transportu itp. Gadali dość głośno dlatego włożyłam słuchawki bo wkurza mnie za głośnie przedstawianie swoich poglądów w tramwajach zwłaszcza.. Ale nagle coś mnie zainteresowało.. Jeden w okularach zaczął mówić coś o kucykach z My little Pony...Mówił z taką pasją i przejęciem, że mnie to zszokowało poczułam się trochę zażenowana słuchając dojrzałych facetów opowiadających sobie o kucykach jakieś odcinki historie itp..
Jestem rocznik 94 w swoim życiu oglądałam wiele bajek kultowych lub mniej ale o my little pony wiem od nie dawna bo mam kuzynke która ma z tego kolorowanki ;D Dlatego nie wydaje mi się by to była dla tych panów sentymentalna podróż w dzieciństwo..

Dziewczyny o co z tym chodzi?
To jakiś fetysz czy co ;D
Masakra faktycznie dziwne to
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora