2015-03-10, 19:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Do lata schudniemy, zbędnego tłuszczu się pozbędziemy
Hej, mogę dołączyć? Tylko że się bardzo wstydzę podawać wagę, wzrost to około 162cm. Chciałabym schudnąć tak z 10-15kg, ale tak naprawdę zadowolę się czymkolwiek. Nie chcę przy okazji mieć głodówek na samej sałacie czy coś więc pomyślałam, że warto do tego wątku dołączyć. Kiedyś byłam chuda (i taka akurat nie chcę być, chcę być po prostu szczupła), potem złe odżywianie, a ostatnio jeszcze anemia, szpital i ogólnie dochodzenie do siebie (bo byłam na tyle osłabiona, że nawet krótki spacer mnie bardzo męczył ) spowodowało, że jest jak jest. A na wakacje już było lepiej, bo po zobaczeniu mnie pierwszy raz od 3 miesięcy każdy mi mówił, że schudłam (oprócz mamy, ona twierdziła że przytyłam) no a potem właśnie się posypało.
Obecnie chodzę coraz więcej na spacery, przymierzam się do biegania, ale najpierw muszę załatwić do końca sprawy z lekarzami bo mam trochę problem z plecami jeszcze... (do końca marca powinno być ok), jem coraz mniej śmieciowych rzeczy i bardziej staram się dbać o żywienie.
Więc jak już pytałam, można dołączyć?
|
|
|