Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po trochę się załamuje...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-11, 07:22   #11
Vera_S
Raczkowanie

Dot.: Po trochę się załamuje...

Cytat:
Napisane przez dryda Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki i daj znać jak sytuacja się poprawi i znajdziesz coś interesującego
Powodzenia!
Część wszystkim, dobra wiadomosc, ale potrzebuje waszej rady.

Sytuacja taka ze jakiś czas temu (tak żeby sobie dorobić) przedłużałam paznokcie właścicielce domu który wynajmujemy.

Wczoraj przyjechała do mnie, była w centrum urody i właścicielką zauważyła jej paznokcie, spytała się... No i ona opowiedziała ze dziewczyna z Ukrainy ze to i tamto. Ta pani chce żebym u niej pracowała. Dała mi wizytówkę.

I wiecie... ja tak się tym zgryzła ze boje się zadzwonić. Taka szansa to centrum jest duże i nowoczesne. Ja boje się jak wypadnę na spotkaniu. Jak bardzo się staram to mój akcent jest przerażający, gubię się w słowach.

Nie wiem, w co mam się ubrać. A co najważniejsze jakie paznokcie zrobić żeby z jednej strony pokazać swoje umiejętności z drugiej nie wulgarnie. Zrobię migdałowej formy paznokci, mleczny frencz. lekki makijaż.

Co mówić? Czy jak będę małomowna to u was dobrze, czy złe?

Uśmiechać się czy nie? Być rozluźniona czy pokazać ze mi zależy? O matko/// Ach zapomniałam dodać ze pracowałam w salonie piękna jako stylistka paznokci i regulacja brwi. Ale nigdy nie traktowałam ta prace jako swoje osiągnięcie
Vera_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując