2015-03-11, 07:22
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po trochę się załamuje...
Cytat:
Napisane przez dryda
Trzymamy kciuki i daj znać jak sytuacja się poprawi i znajdziesz coś interesującego 
Powodzenia!
|
Część wszystkim, dobra wiadomosc, ale potrzebuje waszej rady.
Sytuacja taka ze jakiś czas temu (tak żeby sobie dorobić) przedłużałam paznokcie właścicielce domu który wynajmujemy.
Wczoraj przyjechała do mnie, była w centrum urody i właścicielką zauważyła jej paznokcie, spytała się... No i ona opowiedziała ze dziewczyna z Ukrainy ze to i tamto. Ta pani chce żebym u niej pracowała. Dała mi wizytówkę.
I wiecie... ja tak się tym zgryzła ze boje się zadzwonić. Taka szansa to centrum jest duże i nowoczesne. Ja boje się jak wypadnę na spotkaniu. Jak bardzo się staram to mój akcent jest przerażający, gubię się w słowach.
Nie wiem, w co mam się ubrać. A co najważniejsze jakie paznokcie zrobić żeby z jednej strony pokazać swoje umiejętności z drugiej nie wulgarnie. Zrobię migdałowej formy paznokci, mleczny frencz. lekki makijaż.
Co mówić? Czy jak będę małomowna to u was dobrze, czy złe?
Uśmiechać się czy nie? Być rozluźniona czy pokazać ze mi zależy? O matko/// Ach zapomniałam dodać ze pracowałam w salonie piękna jako stylistka paznokci i regulacja brwi. Ale nigdy nie traktowałam ta prace jako swoje osiągnięcie
|
|
|