Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20-30kg część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-11, 21:15   #48
Monte_
Wtajemniczenie

Dot.: Schudnąć 20-30kg część III

pretty_girl chodziłam do Yoko swojego czasu bardzo duzo, oprocz zumby i aerobiku, które zreszta były fajnie prowadzone, wykupilam wtedy jeszcze karnet na te bieżnię vacu i na masaż bodyroll- efekty były spektakularne. Drogo kurcze to wychodzilo, ale przed latem znowu sobie przynajmniej jeden karnet zafunduje. Po tej biezni lecialy cm w oczach z brzucha, bioder i tylka, a spocona bylam za kazdym razem tak, ze mozna bylo ubrania wykręcać
Teraz byłam 2 razy na zumbie niedawno, ale okazalo sie ze nasze malenstwo bylo jednak jeszcze za male na takie wyjscia. Niedlugo znowu sprobuje i zobaczymy jak wyjdzie z tym chodzeniem

Miss Saeki mi się smutno zrobiło tak samo, jak na siebie popatrzylam...po pierwszej ciazy wazylam 85 kilo i udalo mi sie schudnac dokladnie do 57 kg, a pozniej sobie odpuscilam i jeszcze przed druga ciaza wazylam juz 78... żal po prostu

W ogóle nie wiem jak Wy, ale dla mnie zrzucić kilogramy to jedno, najgorsze to pozniej utrzymac wage...mi jest mega ciezko i nie wiem czy bede potrafila

Monte_ jest offline Zgłoś do moderatora