już w domu

super.
to czekamy

o tej porze nie ma już sensu. zresztą w moim przypadku najszybciej na IP, bo to 10min drogi. na szczęście w zasadzie przeszło, na razie. tylko kilka maleńkich plamek mam na wkładce. ale chyba czas wnikliwie obserwować co się dzieje, bo nie dam głowy, że nie zacznie się przed weekendem
nouvelle, świetne te torby mają

ceny trochę mniej świetne, ale cóż

muszę sobie zapisać, jak bd miała luźną gotówkę to może sobie sprawie, tym bardziej, że ta co Ty masz, to w zasadzie wygląda jak zwykła torebka miejska
żona_marcina
papalinka
miej rękę na pulsie, bo coś się u Ciebie chyba zaczęło ruszać, choć nie jest powiedziane, że koniecznie dzisiaj, więc się nie martw na zapas. ale moze zadzwoń do TŻta na wszelki wypadek, niech wie co się dzieje, może urwie się wcześniej z tej imprezy.
ja też mam grzybka i wolałabym to wyleczyć zanim trafię na porodówkę
niunia urodziła i od razu kolejka się odblokowała no

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------
uff to mnie trochę uspokoiłaś

a miałaś krwawienie takie typowe czy śluz brązowy, zabarwiony krwią?? bo ja to drugie. ale już się chyba uspokoiło. nie chciałabym teraz na tą porodówkę trafić

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------
jak ten dzidek się rozpycha, no nie mogę