2015-03-12, 19:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Napisane przez fiona27
Mirabelka to widocznie coś pomyliłam z tymi chusteczkami, bo miałam takie, ale pewnie nazwa podobna 
|
Wiesz całkiem możliwe, że takie same miałaś Mi się po prostu wydawało, że one są tylko na wyspach, ale oczywiście mogłam się mylić
Cytat:
Napisane przez goooosienka
Nie ma problemu  Jak mam czas zawsze pomoge
Ja w Srokao nie wierzę od dawna, znam blogerski światek od innej strony, sama w nim siedziałam i znam stawki jakie się dostaje za dobre słówko. Albo nawet i nie za słówko dobre, ale jak się pieniążko dostanie to się nie opłaca napisać źle bo kolejnego można już nie dostać  Prosty przykład:
Chusteczki Huggies mają więcej konserwantów, środki powierzchniowo czynne i substancję zapachową na którą Srokao nie zwraca uwagi. Jednak przy szamponie Babydream wyraźnie zaznacza że dodanie składnika zapachowego się jej nie podoba. Dlaczego więc w jednym przypadku zwraca na to uwagę a w innym pomija to i jeszcze kilka istotnych kwestii?
Piszę posta a Wojtek do mnie "Co tam tak piszesz, licencjat?" 
|
Hmm, a to może jak będziesz miała czas podzielisz się z nami swoją listą kosmetycznych zakupów dla dzieciątka? Ja bym bardzo chętnie skorzystała z Twojego doświadczenia w temacie składów zawsze wolę przeczytać opinię kogoś kto w tym temacie siedzi, bo ja to kompletnie zielona jestem i pewnie bym poleciała na zapach
Cytat:
Napisane przez beatrix28
mirabelka gratuluje synka! a co Ci dolegalo ze tak ostro bylo?
|
od dziecka mam napady tachykardii, a teraz akurat trafił się u lekarza i ona tak spanikowała, że w przeciągu godziny leżałam w szpitalu. Ale od razu kardiolog przyszedł i mój ginekolog i powiedzieli, że to nie ma wpływu na dzieciątko, ale muszą zostawić mnie pod obserwacją. Za to poznałam szpital w którym będę rodzić. Nie konkretnie oddział, ale powiem Wam że cud, miód. Wszyscy życzliwi, ciągle dopytywali jak się czuję. Rano 5 śniadań do wyboru, a że nic mi nie podeszło to specjalnie mi zrobili tościki z dżemem. Do tego herbata i mleczko w dzbanuszku podane. Później na obiad 3 różne dania do wyboru i deser lody, ciasto, galaretka lub owoce. Nie dziwię się, że ten szpital tak oblegany. No i co najważniejsze sprawdziłam, że dam radę się dogadać, więc kolejny stres z głowy
Cytat:
Napisane przez fiona27
Dlatego ja na początek staruję z pampersem zarówno chusteczki, jak i pieluchy, a póżniej przejdę na tańsze zamienniki 
|
Ja też zaczynam z pampersami pampersami, a później będę szukać może zamienników. Ale wszystko wyjdzie w trakcie.
|
|
|