Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-12, 19:34   #4249
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Mirabelka to widocznie coś pomyliłam z tymi chusteczkami, bo miałam takie, ale pewnie nazwa podobna
Wiesz całkiem możliwe, że takie same miałaś Mi się po prostu wydawało, że one są tylko na wyspach, ale oczywiście mogłam się mylić
Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Nie ma problemu Jak mam czas zawsze pomoge

Ja w Srokao nie wierzę od dawna, znam blogerski światek od innej strony, sama w nim siedziałam i znam stawki jakie się dostaje za dobre słówko. Albo nawet i nie za słówko dobre, ale jak się pieniążko dostanie to się nie opłaca napisać źle bo kolejnego można już nie dostać Prosty przykład:

Chusteczki Huggies mają więcej konserwantów, środki powierzchniowo czynne i substancję zapachową na którą Srokao nie zwraca uwagi. Jednak przy szamponie Babydream wyraźnie zaznacza że dodanie składnika zapachowego się jej nie podoba. Dlaczego więc w jednym przypadku zwraca na to uwagę a w innym pomija to i jeszcze kilka istotnych kwestii?

Piszę posta a Wojtek do mnie "Co tam tak piszesz, licencjat?"
Hmm, a to może jak będziesz miała czas podzielisz się z nami swoją listą kosmetycznych zakupów dla dzieciątka?Ja bym bardzo chętnie skorzystała z Twojego doświadczenia w temacie składów zawsze wolę przeczytać opinię kogoś kto w tym temacie siedzi, bo ja to kompletnie zielona jestem i pewnie bym poleciała na zapach
Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
mirabelka gratuluje synka! a co Ci dolegalo ze tak ostro bylo?
od dziecka mam napady tachykardii, a teraz akurat trafił się u lekarza i ona tak spanikowała, że w przeciągu godziny leżałam w szpitalu. Ale od razu kardiolog przyszedł i mój ginekolog i powiedzieli, że to nie ma wpływu na dzieciątko, ale muszą zostawić mnie pod obserwacją. Za to poznałam szpital w którym będę rodzić. Nie konkretnie oddział, ale powiem Wam że cud, miód. Wszyscy życzliwi, ciągle dopytywali jak się czuję. Rano 5 śniadań do wyboru, a że nic mi nie podeszło to specjalnie mi zrobili tościki z dżemem. Do tego herbata i mleczko w dzbanuszku podane. Później na obiad 3 różne dania do wyboru i deser lody, ciasto, galaretka lub owoce. Nie dziwię się, że ten szpital tak oblegany. No i co najważniejsze sprawdziłam, że dam radę się dogadać, więc kolejny stres z głowy
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Dlatego ja na początek staruję z pampersem zarówno chusteczki, jak i pieluchy, a póżniej przejdę na tańsze zamienniki
Ja też zaczynam z pampersami pampersami, a później będę szukać może zamienników. Ale wszystko wyjdzie w trakcie.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora