Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekające na oświadczyny i te, które się już doczekały :) cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-14, 17:21   #433
Terha
Zakorzenienie

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się już doczekały :) cz. VII

Cytat:
Napisane przez PannaBlack Pokaż wiadomość
Ja w sumie nie żałuję, że ślub w wieku prawie 26 lat, ale bardzo żałuję, że przez to tak staro będę mamą
No nie załamuj mnie . U nas póki co temat dziecka przesuwa się z uwagi na firmę Tż.

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
Jak pragniecie miec dzieci i beda to dzieci zaplanowane to instynkt zrobi swoje.
Mowie z wlasnego doswiadczenia...
Ja nie jestem idealem matki i nigdy nie mialam nawet poczatkowych objawow odpieluchowego zapalenia mozgu co to to nie
Nie raz mam serdecznie dosyc, szcegolnie ze teraz mamy okres buntu dwulatka... ALE kocham moje dziecko nad zycie. Jest urocza i rozbrajajaca, wciaz nie koge sie nadziwic jakim cudem jest dziecko. Rozczula mnie moja kruszynka juz ponad 2 i pol roku. W chwilach zwatpienia, zmeczenia czy wrecz zlosci dziala na mnie kojaco - wiem ze brzmi niewyobrazalnie!
W nocy czesto mialam kryzysy i wstawalam po raz enty do wrzaskow wywolanych wypadniecie "mocia", jednak widok tej bezbronnej istotki w lozeczku zawsze dodawal mi sil. To nie jest magia czy hormony, a bezgraniczna i bezinteresowna milosc...
Brzmi banalnie, ale najwspanialsze jest to ze to czysta prawda zycze kazdej z Was by doswiadczyla w odpowiednim momencie takich przezyc
Aż miło coś takiego przeczytać .

Zawiechaczarny, czyli właściwie podjęliście już świadomą decyzję o macierzyństwie.

Przykro mi z powodu Twojej babci . My z Tż nie mamy już dziadków .

Cytat:
Napisane przez Muminkowa Migotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a gdzie można zmierzyć rozmiar palca? W aparcie np? i czy to jest bezpłatne?

Chyba w każdym sklepie z biżuterią. Ja pierwszy raz mierzyłam u złotnika, a drugi w sklepie niefirmowym. Tak, to jest bezpłatne.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
my dziś byliśmy wybierać obrączkę dla tżta. jeszcze się nie zdecydował, ale w chociaż rozmiar znamy.
A Ty w końcu co masz na oku dla siebie?

Ja wczoraj nieśmiało zapytałam Tż, czy mogę jutro zadzwonić i umówić się na przymiarkę sukni (10 minut na piechotę od miejsca gdzie teraz mieszkamy). Popatrzył na mnie podejrzliwie i stwierdził, że zabieram się za rzeczy nie od tej strony co trzeba . W końcu nawet nie zadzwoniłam, bo się okazało, że jestem z 10 cm za chuda w biuście.

Terha jest offline Zgłoś do moderatora