2015-03-15, 20:36
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X
Cytat:
Napisane przez crystal25
jablecznik to bym chetnie zjadla a nawet 5 kosteczek do herbaty 
to nie tak daleko, ale fajnie ze przespala jazde , do duzego marketu najblizszego mam 20 minut samochodem wiec zobaczymy jak u mnie bedzie  niech sie tz szybko kuruje, zeby malutka sie nie rozchorowala i ty tez, 
|
dzięki mąż odizolowany, więc mam nadzieję, że nas nie zarazi. Jak do jutro się nie poprawi to idzie do lekarza
a co do jazdy samochodem to większość dzieci bardzo ją lubi, więc Theo pewnie też 
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------
Cytat:
Napisane przez nouvelle2
Moze  póki co jem naprawdę dużo żeby mleko ładnie się tworzyło. Potem jak juz ogarnę laktacje w 100 procentach, to przestane tyle wpierniczac  no, z jednego miasta jesteśmy, a tu tylko jeden szpital z porodowka jest. Z malutka to niestety nigdzie nie wyjdę, nawet na moment na korytarz, bo u nas nie można wyniesc dziecka poza pokój.
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------
Aha jeszcze miałam pisać- dziś tż dowiozl mi kure. Mając porównanie jak to jest z nią i bez niej, uważam to za gadżet wręcz niezbędny  rewelacja serio!
|
u mnie kura teraz też się super sprawdza!! na początku mi nie pasowała, bo zaraz po cc kazali mi karmić spod pachy, żeby rany nie dotykać i wtedy było niewygodnie ale teraz w pozycji krzyzowej jest super-polecam!
|
|