Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-15, 19:46   #4295
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Hej.

Goście, goście i po gościach. Było fajnie, choć dziś towarzystwo było lekko ospałe, takie jakby skacowane? Także urodziny Lidki opite a sama ONA wstała dziś po drzemce o 11.50 więc odśpiewaliśmy jej 100 lat dokładnie w czasie gdy się urodziła czyli 11.58. Nie bardzo wiedziała czemu śpiewamy ale jej się spodobało i tylko było 'ecie ras", no to jeszcze raz. Z prezentów też zadowolona, choć chyba garnuszek najbardziej się spodobał.
Mam tydzień wolnego, więc muszę pomóc mężowi, ale będę tu zaglądać.

LUNA!!! Czy ktoś wie, co z nią?

Kwicia i Bazi, śniłyście mi się. Obie przyjechałyście do mnie z dziećmi a ja jak taki burak pojechałam gdzieś, bo musiałam coś załatwić i tak Was zostawiłam pod drzwiami, a jak wróciłam to weszliśmy do środka i nie wiem czemu Kwicia się do mnie nie odzywała? Ale popieprzony sen!

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora