Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-16, 05:49   #4583
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Hej!
U nas nieprzespana noc, junior miał spadki temperatury na 2h po lekach i zas do prawie 40 stopni szła. Teraz zas patrze a tu 39.6... Ja tez zaczynam kaszleć i katar mi leci :/
No jak nie jedno to drugie Eh
Zbieram sie bo jade na 10 do dentysty, specjalnie powiedziałam, ze ma sobie godzine zając na mnie bo jesli beda jakies dziurki (w grudniu było czysto) to ma mi wszystko na raz porobic bo co bede czekac i jezdzic... Zwłaszcza, ze dla mnie dentysta to nie problem, nigdy sie nie bałam
Musze ogarnąć juniora, chałupę i przyjadą do młodego babcie bo oby dwie naraz chętne były do opieki :P no a ze mna jedzie TŻ bo oczywiscie w głowie od wczoraj karuzela co chwile :/

Aaaa i takim to optymistycznym postem zaczynam 19tc :P

---
Co do zakupów to ja chce do czerwca mieć wszystko, nie bawi mnie potem chodzenie np w upale po klimatyzowanych sklepach i nabawienie sie jakis chorób a u mnie przy klimie nie trudno o to...

---
I chce sie pochwalić jeszcze jedna rzeczą - od dzis PLANUJE zaczac pisac magisterkę mam 14 stron i dwa miesiące na ogarniecie wszystkiego pomimo, ze nawet koncepcji brak wiec jest dobrze !

KASPERKA no widzisz i zas cos jest nie tak. Ja nie wiem w koncu w jakim wózku moje dziecko jezdzic bedzie dylemat okropny !

Synuś i Córcia

Edytowane przez roxana_lu
Czas edycji: 2015-03-16 o 05:58
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora