Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-16, 10:39   #2105
I ona
Zakorzenienie

Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Ale mnie mBank wkurzył. Nie korzystałam w ogóle z tego konta, a jak chciałam usunąć, siostra cioteczna, która tam pracowała doradziła mi, żebym tego nie robiła, bo czasem są fajne promocje, a i tak jest ono darmowe. Tjaaa, no to parę tygodni później bank uruchomił mi usługę darmowych wypłat w bankomatach w całej Polsce i dziś okazało się, że mam saldo -60zł. Myślałam, że piany dostanę, jak to zobaczyłam. Tłumaczę tej konsultantce, że na cholerę włączają taką usługę, skoro i tak nie mam karty założonej, a ta mi wmawia, że to przecież nie ma związku z kartą. Nie no, skądże znowu To pytam, jak w takim razie, skoro nie mam karty, miałam korzystać z tej wspaniałej usługi i dopiero wtedy chyba załapała, bo zgłosiła reklamację i zapowiedziała zwrot tej kasy w ciągu tygodnia. Oby!
Przede wszystkim usuń to konto, bo jak nie korzystasz z niego, nie zaglądasz tam to możesz co chwila mieć takie niespodzianki. Pracownik, nawet jak jest z rodziny zawsze będzie Ci doradzał żebyś została, ale jak Ci coś powłanczają to Ty będziesz za tym biegać i wyjaśniać. Jak będzie coś fajnego to koto można założyć w pare minut
I ona jest offline Zgłoś do moderatora