2015-03-16, 13:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cześć
Kocyk ma 73 x 92 cm.
Już 3 noc nie mogę spać... Zasypiam normalnie, a potem budzi mnie ból jakiś mega skurcz w brzuchu, tak, że jak chcę zmienić pozycję to nie mogę, bo tak boli Po chwili puszcza, ale nie potrafię się wygodnie ułożyć w żadnej pozycji Dobrze, że w czwartek mam wizytę. Moze muszę zwiększyć dawkę magnezu
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
szukam jeszcze grubej tetry, ale ta podwójnie tkana to chyba jeszcze nie to. mam w domu 3 rodzaje białej tetry i chcę głównie tą najgrubszą teraz kupić a opisy na allegro mylą..
|
kupiłam od r-p77 i tetra jest gruba
Cytat:
Napisane przez Domincia_1987
Dziewczyny a czy potrzebna jest pościel do wózka??
Tzn na początek na pewno jakiś lekki kocyk i bez poduszeczki??
Dobrze ja to rozumuje?? 
|
tak jak już dziewczyny pisały. Tylko kocyk, ewentualnie pieluszkę pod głowę.
Cytat:
Napisane przez rybkaa90
|
widziałam ją właśnie. I zastanawiam się czy warto kupić Poza tym za cholerę nie wiem jaki rozmiar wybrać... Czy cycki mi jeszcze urosną? A biodra? Kurde nie wiem...
Cytat:
Napisane przez k a j a
A tak poza tym witam się w 28 tygodniu  Wczoraj przeglądałam torbę z dziewczęcymi ciuszkami po Blance, patrzcie co wyniuchałam  !
Było dużo więcej  sukieneczki i body na 56, bluzeczki na 62 
Nawet i kocyk znalazłam  Ale przyniosła go Blanka ze swoich zabawek, więc nie bede już jej zabierać 
|
śliczne! Zwłaszcza sukieneczki są cudne
Cytat:
Napisane przez Princesika
Zamowilismy wieczorem wczoraj wozek 
|

Cytat:
Napisane przez mehja
mój spał w rożku ze 3 mies.
poza tym karmiłam go w rożku i usypiał mi w nim więc tak go kładłam do łóżeczka bo jakbym go miała przekładać z rożka do śpiworka to pewnie by się budził
|
a nie było mu za ciepło? Patrzę w suwaczku, że urodzony 1 sierpnia.
|
|
|